ADIM ADIM ZİRVEYE

TFF 1.Lig'de şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla devam Yılport Samsunspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk etti. Bu mücadelede Hamroun ve Mücahid ilk kez ilk on birde forma giydiler..

Ligin ikinci yarısında 18 kişilik kadroda yer almayan Gökhan Alsan da Eskişehirspor karşılaşmasında yedek kulübesindeki yerini aldı..

Samsunspor maçı hızlı başladı.. Veli Çetin'in kafa vuruşundan gelen gol, İlyas Kubilay'ın penaltıdan kaydettiği gol ve Yasin Öztekin şık aşırtma vuruşu ile skor 3-0 a geldi ve Şimşekler mücadelenin ilk yarısından maçı koparmasını bildi..

Maçın ikinci yarısında da Samsunspor rakibine büyük üstünlük sağladı ve Hamroun, Oğuz ve Burakın golleriyle Eskişehirspor karşısında skoru 6-1 e getirdi.

Skoru istediği kıvama getiren Samsunspor yaklaşık maçın 20 dakikalık son bölümünü antrenman havasında geçirdi.. Es esin tek golü Halil'den geldi ve maç 6-1 tamamlandı..

Sahamıza hem oyun hem de skor anlamında çok güzel bir galibiyet aldık ancak artık bu maçı unutup Keçiörengücü karşılaşmasına odaklanmalıyız..

Rakibimiz Keçiören özellikle iç saha maçlarında konuk takımları zorlu anlar yaşatıyorlar.. İnanıyorum ki Ertuğrul hocamız da bu maça takımı en iyi şekilde hazırlayacaktır ve topu İstanbulspor deplasmanda olduğu gibi bu deplasmanda da kilidi açacak kritik taktikle de Samsunspor’u zirveye taşımaya devam edecektir.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR