SÖZ TARAFTARDA

               2 sezondur transfer yasağı olan takımımız,onca imkansızlıklara rağmen yıkılmamak için çok çaba harcadı.Sezon başından bu yana eleştirilerin hedefi olan yönetimimiz transfer yasağını kaldırabilmek için büyük emek sarfetti ve sonunda yapılan destekler sayesinde transfer tahtamız açıldı..Bu konuda emeği geçen sayın bakanımız Akif Çağatay Kılıç a ve Samsunspor yönetimine teşekkür ederiz…


Transfer tahtasının açılmasıyla beraber şu ana kadar eski oyuncumuz koneyle forvete takviye yapan takımımız orta sahaya kenan karışık ve göksuyu defansada abdülkerim bardakçı yı takviye yaptı..Prensipte john chıbuıke ile anlasan samsunspor oyuncunun kampa katılmasını bekliyor..Basında doka,henry onyekuru ve mamadou fall isimleri geçsede suana kadar hiç biri netlik kazanmış değil.. Yani anlayacağınız Samsunspor yönetimi takımımız için ne gerekiyorsa yapıyor ve Samsunsporu ayağa kaldırmak için çok büyük bir işin altına imzasını attı..Osman hoca da ne kadar kariyerini riske atsa da öyle bir durumda takımımızın başına gelerek büyük bir hoca olduğunu herkese gösterdi..
 

Şimdi ne olacak peki ?


Samsunsporumuzun hedefi ligde kalmak mı olacak?


Yoksa bir umut diyip play off u mu kovalayacak?


Bunu önümüzdeki bandırma adanademir malatya ve sivas macları belirleyecek eğerki samsunsporumuz bu karşılaşmalardan en az 8 puanla ayrılırsa neden hedefimiz play off olmasın ki ?


Şahsen ben yapılan takviyelerle play off u kovalayacağımız düşüncesini taşıyorum.Bunun için sahada futbolcularımız mücadele ettiği kadar artık tribünde samsunspor taraftarıda aynı mücadeleyi gösterecek.
Takım transfer yapınca tabiki iyi gün taraftarlarıda tribünde yerini alacak . Ama olsun biz herkese kucak açarız yeterki o tribüne gelsinler ve takımının yanında olsunlar.Samsunsporumuzu desteklesinler onları ateşlesinler bu bize yeter. Gün birlik günüdür..Gün Samsunsporun yanında olma günüdür.Gün Samsunsporu sonuna kadar destekleme günüdür.. Haydi Samsunsporlu bu saatten sonra maça gelmeyenler alsın passoliglerini ..Her ne kadar iyi gün taraftarı olsalarda 19 mayıs stadyumunda yerini alsınlar bu bize güc verir kuvvet verir .. Samsunsporumuzu bu zor süreçte artık destekleme zamanı .. Bandırma maçında görüşmek üzere.. SAĞLIKLA VE SAMSUNSPORLA KALIN ..

MAİL ADRESİ: [email protected]

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR