Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞİMDİ SIRA NERELER DE

 

HEPSİ SIRAYA GİRDİ, Akademisyenlerden sonra sıradakileri artık her kes biliyor. Hepsinin arkasından CHP çıkıyor. Nasıl ki, 1950 de Demokrat Partiyi kahir bir ekseriyetle İktidara taşıyan SAĞDUYULU vatandaşları bir türlü hazmedemeyen CHP, Ülkeyi her on yılda bir ASKERİ DARBELER hükümetleri yaptı ise, şimdi de aynı ÖZLEM içinde. TAHRİK-TEŞVİK-VAAT lerle, % 52 lik çoğunlukla Reisi Cumhur olan Recep Tayyip Erdoğan’a saldırarak, olmayan aklı ile Hükümeti yıkacak. Bunlara inanan bazı insanların da  YALAN, DOLAN ve İFTİRALAR ile ruhlarını ve akıllarını bunlara ipotek vererek, ellerinde MUHALEFET gazeteleri ve onların YALANLARI ile 14 senedir kendilerini kandırdıkları gibi, milleti de kandırmaya çalışıyorlar. Yapılan bunca işleri göremeyen, duymak istemeyen, tatminsiz bir azınlığın, başlarına geçirdikleri 12 seçimde de MAĞLUP olmuş bir siyasetçiyi hala başlarında bulundurma gafletini yaşıyorlar.

 

Bu parti kimleri meclise taşımadı ki. Cumhuriyet gazetesinden, darbe sığıntıları nicelerini, Oktay Eksi, Orsan Öymen, gibi 1960 darbesi ile, meclise sokulan o gün, bu gün Devletten birinci dereceden maaş alan bu insanlar, gelecek kuşaklar için bir örnek olduğuydu. Kim ne kadar Demokrat Partiye, Adalet Partiye, Milli Selamet, Milli Nizam partisine küfrederse onlara makam ve mevki bahşediliyordu. TARAFLAR ve TARAFTAR’lar gurubları içinde, bu yarışı önde bitirenler, MAKAM ve MEVKİ ile, CHP içinde yer alıyordu. En iyi ÇALIM atabilen Kılıçdaroğlu, diğer rakiplerini KASET’le  saf dışı bırakırken, peşinden gidenlerin, 12 seçimdeki BİTMİŞLİĞİNE rağmen, hala bundan medet ummaları, CHP li olma muammasındaki bilmece gibi, YA ARINDAN, YA KARINDAN, YA ZORUNDAN CHP li olma. Karakterini gösteriyordu.

 

% 52 Kâhir bir ekseriyetle Reisi CUMHUR olmuş R.Tayyip Erdoğan’ı ve rey verenleri hala tanıyamamış bir insan olarak ortaya çıkan bu genel başkanın gaflarla dolu siyasetindeki tenakuzlar kitap oluşturuyor.  

 

Roterdam İslâm Üniversitesi Rektörünün “İÇİNDE MASON OLMAYAN HÜKÜMETE HER GÜN DUA EDİYORUM” beyanatı, ADALET ve KALKINMA PARTİSİ ve İNANANLAR için elbette ki büyük mana ifade ediyor.

 

Bunlara bir şey demeye değmiyor. Ancak bunlarla İnançta değilde, Siyasette bir ve beraber olan, Müslümanlık iddia ve görüntüsü bulunanlara ne demeli. CİBALİ BABA misali gibi, GAVURCUKLARINA dua eden, bir meczup örneği varken, tarihteki örneğinin bu günkülere örnek olmasıdır.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR