SANA YAKIŞMADI SAMSUNSPORUM

Samsunspor Ptt. 1 liginin 24. Haftasında zorlu Gaziantepspor deplasmanında kazanmak adına her şeyini ortaya koyarak yenemessende yenilme doğrultusunda, puan puandır taktiğini kullanarak mücadelesine devam etti. 3 Haftadır kazanmanın verdiği moral ve motivasyon ile kırmızı şimşekler sahada yer aldılar, bu maçta geçen haftanın formda futbolcusu Kone’nin olmaması beni şaşırttı, sakatsa diğecek bir şeyim yok, değilse Samsunspor’a yazık etmiş olundu. Müsabakanın ilk yarısında kalede genç yetenek Furkan yıldızlaşırken rakibine gol imkanı vermedi, yine genç yetenek Canberk rakip kalede ceza yayından vurduğu sert şutu Gaziantep Belediyespor kalecesi kornerle önledi. Samsunspor ilk yarıda kontrollü futbol oynayarak rakibine gol imkanı vermeyerek, müsabakanın ilk yarısını 0-0 berabere tamamlamasını bildi. 

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan ev sahibi Gaziantep Belediyespor Samsunspor ceza yayı üzerinden kalabalık defansa rağmen üst üstte yediği gollerle 2-0 geriye düşmüş oldu, Samsunspor ise  birden bire neye uğradığını şaşırarak bir ara oyundan koparak demorize duruma düştü, Samsunspor  teknik direktörü Engin Korıkır’ın Canberk’in sakatlanması ile Koneyi oyuna dahil etti, hemen 1. Dakika sonrası Mustafa Sevginin yeterli olmaması dolasıyla oyudan alarak orta sahanın tecrübeli futbolcusu Musa Aydını oyuna dahil etti. Bu değişiklikler oyuna Samsun adına hareketlilik getirdiysede ev sahibi Gaziantep Belediyespor Samsunspor kalesinde baskı kurmaya devam etti. Bir türlü istediği oyunu sergilemeyen kırmızı şimşekler  yedikleri şok gollerin etkisi altında kaldığına inanıyorum.

Buradan sana sesleniyorum hocam Engin Korıkır sahaya 11 sürmede ve oyuncu değişiklerinde hata yaptığının sende farkındasındır, İvanov ve Kone gibi sağlam futbolcuların varken oyuna geç sürmen bana göre mağlubiyeti tadmana sebeb olmuştur. Birde oyun içerisinde çözemediğim konu Kone’nin düşürülmesinde hakem tarafından verilen penaltıyı atmak adına Kone ile Ofeudu’nun penaltı atma kavgası bana göre Samsunspor’a yakışmadığını söyleyebilirim. Kazanacağımız bir maçın iyi analiz edilmeden sahaya sürülen futbolcuların tedirginliği ve korkaklığı neticesi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz, 3. Haftadır kazanan takım 4. Haftada stop etti, bundan sonraki oynayacağımız müsabakada tedbir alarak kaybetmemek hesapları yapılması gerekir. Bu hafta itibarıyla takım içerisinde radikal kararlar alınarak takım içerisindeki arkadaşlık ve kardeşliği sağlamak zorundayız, şayet bu takım play off düşünüyorsa yönetim ve teknik heyet bazı tedbirler almak zorundadır, nihayet bir maç kaybettik dünyanın sonu değil bundan sonraki  maçlarda tedbirler ve radikal kararlar alınarak kaybetmemek adına büyük efor sarf etmesi gerekir, müsabakalar devam ediyor bundan sonra kaybetmemenin yollarını sıkı tutmamız gerekmektedir.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR