Samsunspor Kendisini Arıyor..

Samsunspor Kendisini Arıyor..


Sevgili okurlarım 30 yıldır Samsun'da Ulusal ve Yerel Gazetelerde Spor yazarlığı yapmaktayım. 35 yıldan bugüne kadar. Durmadan dinlenmeden, gece gündüz demeden. Samsunspor'u takip eden bir spor yazarıyım. Bugüne kadar Samsunspor'da ismini sayamayacağım çok değerli Başkanlarla çalıştım. Bugün itibari ile Samsun'un nabzını tutan ve büyük bir okuyucu kitleyicisine ulaşmış Denge Gazetesinin Spor bölümünde yazılarımı sizlerle paylaşacağım.

Merhabalar..
Samsunspor geçen sezon Süper ligin kapısından son dakikada dönen bir takım'dı.. Büyük bir talihsiz yaşayarak ne yazıktırki Süper lig havasını teneffüs edemedik. Samsunspor Başkanı Emin Kar ve ekibi başarılı bir sezon yaşadılar. Parasız pulsuz, Devlete ve şahıslara olan borçlarıyla boğuşarak bugünlere geldiler.. Bunun neticesinde Samsunspor 20 gün önce Kongre kararı aldı..


15 Haziran 2014 pazar günü Kongre salonunda ilginç olaylara şahit olduk.. Son dakikaya kadar sosyal medyada ve yazılı Basında Başkan olmayacağını açıklaya Emin Kar eski Başkanlar'dan Erkut Tutu liste çıkarınca hemen kararından dönerek "bende varım" dedi. Bunda sonra neler yaşandı. Başkan Emin Kar son dakikaya kadar orta olmayan Erkut Tutu ve Ekibine "Liste çıkarttınız. Bize son dakika golümü atmak istiyorsunuz. Siz önce Mahkemede aklanında gelin" diyerek sitem etti...

Bunun üzerine bir söz alan eski Samsunspor Başkanı Erkut Tutu Deleğelere kısa bir konuşma yaparak seçime girmeyeceğini ve listesini geri çektiğini söyledi. Bunun üzerine salonda deleğeler arasında istenmeyen tartışmalar yaşandı. Emin Kar'da Genel Kurula tek listeyle girerek tekrar Başkanlık koltuğuna oturmuş oldu.. Şimdi ben yokum diyen Emin Kar aday çıkmasına rağmen varım dedi.. Bundan sonrki görüşmelerde Başkan Emin Kar arkasında siyasilerin ve taraftarların desteğini alabilecekmi bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz..


Seçim bitti. Konu Samsunspor. Bundan sonra neler yapılabilir. Samsunspor'u sağlıklı nereye taşıyabiliriz. Düşüncesi altında aralarında görev bölümü yaparak Samsunspor'u iyi bir yere taşıma yarışı başladı.. Para yok.. İki-ç futbolcu satılarak elde edilecek gelirlerle eski futbolcu Gekas'ın parası acilen ödenip deneyimli bir Teknik direktörle yola çıkılarak yeni sezondaki takımın hazırlığına başlanılacak..


Bu sezon Ptt 1.lig çok zorlu musabakalara gebe.. Süper ligden düşen takımlar ve ikinci ligden çıkan takımlarla zorlu bir lig yaşıyacağız.. Burada Samsunspor'un yapacağı en önemli konu. Takım iskeletini fazla bozmadan.. Alt yapıdan ve yeni genç transferlerle takıma destek vererek 2014-2015 sezonu için yine fırtınalar estirecek Samsunspor'u meydana getirmek olacak..

Samsunspor bir marka, Forması çok değerli. Bu formayı giyen futbolcular başarılı oluyorlar. Bunu geçen sezon gördük ve yaşadık. Armaya önem verip, Samsunspor'u yeni sezonda uçuracak bir takım oluşturarak yola devam edeceğiz. Burada bir şeyi hatırlatmak isterim.. Seçim sona erdi. Artık birlik ve beraberlik zamanı.. Kenetlenerek Samsunspor'u en iyi yerlere taşıyabilmek için Samsun Şehri ve taraftarı beraber hareket etmek zorundadır.. Her şey büyük Samsunspor için..!

 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR