PLAY-OFF YOLU SAMSUN'DAN GEÇER!

PLAY-OFF YOLU SAMSUN'DAN GEÇER!

PTT 1.Lig'de bitime 2 hafta kala heyecan doruktaydı ve nefesler tutuldu hepimiz Altınordu karşılaşmasına odaklandık. Samsunspor Play-Off'a kalma adına deplasmanda İzmir'de Altınordu ile zorlu bir müsabakaya çıktı. Samsunspor'un mutlak galibiyet hedefi ile çıktığı karşılaşmada, Altınordu ise kendi saha avantajı iyi kullanmak ve seriyi devam ettirmek için sahada mücadele verdi. Tecrübeli Samsunspor ise deplasmanda kazanabilmek için bütün hünerlerini ortaya koydu. Burada birşeye daha değinmek istiyorum, Samsunspor'un yüce taraftarları İzmir Atatürk Stadyumu'nda yerlerini alarak takımlarına büyük destek verdiler. Yurdun dört bir yanında İzmir'de buluşan taraftarlar  koreografi yaparak yine Türkiye'yi büyülediler.

Her iki takımda kontrollü başladı. Kırmızı Beyazlılar maça ağırlığını koyarak dak 7'yi gösterdiğinde Altınordu defansının kafa vuruşu kısa düşünce topu iyi takip eden Hasan Kılıç muhteşem vurarak Atatürk Stadyumu'nu şenlik alanına çevirdi ve Samsunspor 1-0 öne geçti. Golden sonra genç Altınordu, Samsunspor kalesine yüklenerek beraberlik arayışına girsede Kırmızı Beyazlılar iyi kademe yaparak gol yollarını tuttu. Samsunspor bu arada Altınordu kalesinde kontra atakla pozisyon ürediyse de son vuruşu yapamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Samsunspor lehine sonuçlandı.

Altınordu ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Samsunspor savunması Altınordu hücumları karşısında yavaş kalınca dakika 52'de kornerden gelen topu Rıza topu filelere gönderdi. Altınordu beraberliğe getirdiği müsabakada Samsunspor çabuk toparlanarak oyunu kontrol altına aldı. Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın tehlikeli gelen Altınordu ataklarını kesmek adına morali bozuk olan Ofoedu'yu oyundan alarak Recep Niyaz'ı koydu. Dakikalar ilerledikçe Samsunspor yenemiyorsan yenilme taktiği uyguladı. Teknik Direktör Erhan Altın orta sahayı toparlamak adına Eren Tozlu'yu oyundan alarak Zafer'i saha sürdü. İkili mücadelelerde rakibine baskı uygulayamayan Samsunspor'un golcüsü M'Billa bu karşılaşmada kondisyon düşüklüğü yaşadı. Oyunun sonlarına doğru ikili mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan M'Billa'nın yerine oyuna dahil olan Alperen gerçekten iyi bir performans ortaya koydu. Kırmızı Beyazlıların genç oyuncusu M'Billa'nı yapamadığını yaptı. Büyük umutlarla taraftar desteği ile İzmir'e giden Samsunspor ancak ve ancak beraberlikle yetinmiş oldu. Karşılaşma 1-1 sonun erdi. Bütün umutlar Denizlispor müsabakasına kaldı.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR