Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

MİLLET SEPHALARI GÖRMEK İSTİYOR

Bu istek PKK lı CANİLER için dün de vardı, Bu günde. DARBE ve VATANA İHANET edenler için İsteniyor. SAPIKLAR, KATİLLER ve TOPLUM DÜŞMANLARI için de istenen İDAM cezaları AB  nin müdahaleleri  ve bunların içimizdeki İŞBİRLİKÇİ HUKUKÇULARI tarafından daima engellenmiştir.

 

Toplum düzenimizi bozmak, SUÇ ve CEZA nın adaletli olmasını engellemek için, olmayacak atraksiyonlar ortaya koyan SOL siyasetçiler ile, bunların hukuk kolları, ne ihanetler yapmadılar ki. ŞEFFAT KAROKAL İSTEMLERİ, HÜCRE TİPİ HAPİSHANE SİSTEMİNE KARŞI ÇIKIŞLARI. MAĞDUR OLAN VATANDAŞ VE AİLELERİ RAĞMEN. CANİLERE HOŞ BAKIŞ ve DAVRANIŞLARI. TERÖR OLAYLARINDA CHP li BAKAN ve VEKİLLERİN TERÖRİSTLERİ HASTANE VE HAPİSHANELERDEKİ ZİYARETLERİ. ONLARA ARKA ÇIKIŞLARI. ONLARI ORFGANİZE ETMELERİ. LOJİSTİK DESTEK SAĞLAMALARI. DİREKTİF ve TALİMATLAR İLE ANARŞİYİ ÇIKARTMALARI.

Hep geçmiş yakın tarihimizde gördüğümüz ve yaşadığımız olaylardı. Çok yakın günlerde, CHP ve HDP nin hal ve hareketlerinin bu günkü DARBE ve VATANA İHANET eylemlerinin tabanını hazırladığıdır.

 

ÇARK etmeyi ve ÇARKÇILIĞI ile ÜN yapmış bir siyasi liderin. İDAM MEVZUUNDA DA ÇARK EDECEĞİ KEHANET OLMAYACAĞIDIR. ABD ve AB ülkeleri ile, bunların içimizdeki ŞER odaklarının SİYASET ve MİLİTAN olmuş örneklerini yıllardır görüyoruz. Denedikleri onlarca ve yüzlerce HÜKÜMETİ YIKMA eylemlerine rağmen, SON ÇARELERİNİN DARBE ile BATININ İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEKLERİ PLANI, KAHRAMAN HALKIMIZ TARAFINDAN BOZULMUŞTUR. REİSİCUMHURUMUZ SAYIN R.TAYYİP ERDOĞAN’ın ASIMIN NESLİ diye dillendirdiği, İMANLI NESLİN gögsünü TANKLARA,TOPLARA,BOMBALARA, FÜZE ve HAİNLERİN KURŞUNLARINA SİPER EDEREK, NE BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ VERDİĞİ HEP BİRLİKTE GÖRDÜK, ALKIŞLIYOR ve DUALAR EDİYORUZ. Bu insanları HOR gören, eleştiren ve aşağılayan ALÇAK ve HAİNLERİDE LANETLİYORUZ.

 

Teyfik Fikret’in oğlu gibi, PAPAYA diz çöken DİNİNDEN ve MİLLİYETİNDEN ÇIKMIŞ İHANETÇİLERİNDE, MİLLETİMİZİN ARZU VE İSTEĞİ OLAN İDAM’LA ACİLEN CEZALANDIRILMALARINI  BEKLİYORUZ.

 

ABD ve AB nin bu konulardaki SAHTE demokratik sözler etmelerine kanacak ve saflıkla onları dinleyecek bir muhatap bulmamaları temennimizdir. Tarihten ders alıp, Gecikmiş adaletin, Adaletsizliği getireceği gerçeğini görmenin acili yetidir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR