MALUM BİR OKURUN ...

                 MALUM  BİR  OKURUN  SORULARINA CEVAPLAR

               
Nerede ise her  yazımda  veremeyecek hesabım olmadığını hem Allah'a hem de kullarına hesap  vermek  zorunda olduğuma inanarak işlerimi yaparım. Bu kadar açık ve seçik olarak yazmama rağmen bazıları işlerine gelmeyince sanki bunları hiç yazmamışım gibi yorum yapınca onlara bu köşeden cevap vermeyi daha uygun buluyorum. Son bir haftadır yaptığımız bazı haberlere  aynı çevreler tarafından gelen yorumlar üç aşağı, beş yukarı aynı, bunlardan bir tanesi gelen yorumların özeti  hükmünde olduğundan noktasına virgülüne ve IP numarasına dokunmaksızın sizinle paylaşıp, ardından cevapları vereceğim, İşte Yorum; 

Yüreğin varsa bunlara cevap ver bakalım

 

1- 2 gün önce adam yardım yaparken el öptürdü diye çekilmiş resmini haber yaptın yerden yere vurdun, şimdi de vermedi diye eleştiriyorsun? Açıktan verdi diye eleştirdin, şimdi gizli vermediğini nereden biliyorsun?

2- Sen adamların parasının kahyasımısın? İstediğine yardım yapar istediğine yapmaz.

3- Samsunspor'daki alacakları yüzünden klübün bütün gelirlerine Galip ÖZTÜRK'ün icra kanalıyla ipotek koydurduğunu ve yardım yapılsa dahi Galip ÖZTÜRK'e gideceğini biliyor musun?

4- Biliyorsan şayet bunu neden hiç haber yapmadın? Bilmiyorsan da şayet şimdi yapacak kadar adam mısın? Göreceğiz.

5- Kazım YILMAZ'ın açıklamalarını okursan şayet Samsunspor'a herkes yardım yaptı da sadece Yeşilyurt mu yapmadı? Neden sadece Yeşilyurt'a sallıyorsun bu aralar?

6- Sen Samsunspor'a bu sene ne kadar yardım yaptın belgesi ile açıklayabilecek misin?

Bunların cevaplarını yayınla da sana adam diyebilelim.

88.232.169.86

Sinirli...

17 Temmuz 2012 Salı 08:42

Son İşlem Yapan:

Şimdi gelelim yorumdaki soruların cevaplarına; Yorumun kim tarafından yapıldığı veya yaptırıldığı malum adını vermeye gerek yok. Cevaplara gelince 1- El etek öptürerek yardım yapılmasına şiddetle karşıyım, yardım yapılırken gizli yapılır, şayet teşvik amaçlı yapılacaksa basının huzurunda yapılabilir ama el  öptürerek asla yapılmamalı 2-Ben kimsenin parasının kahyası değilim ancak birileri kalkıp bu şehrin medarı iftiharıyız dediklerinde o zaman gereğini yap da ihracatının sadece yüzde onunu Samsunspor kulübüne ver de kulübün  tüm sorunları bitsin deme hakkına sahip olan birisiyim.3- Galip Öztürk konusuna gelince bu şehirde Galip Öztürk ile ilgili olumsuz haber yapan tek gazete DENGE gazetesi olduğunu sağır sultan dahi biliyor ancak Samsunspor kulübü konusunda Galip Öztürk'ün  başkaları gibi karşılık bekleyerek yardım etmediğini çok iyi biliyorum, Galip Öztürk'ün koydurduğu icra takipleri bu gazetede günü gününe yayımlandığını sağır sultan dahi biliyor. Ancak Galip Öztürk'ün derdi para mı idi yoksa farklı bir şey mi vardı onu daha sonra yazacağım.4-Kazım Yılmaz'ın anlattıklarını tam beş yıldır ben anlattığımı bu toplum bilmiyor mu? 5-Samsunspor'a benim yaptığım yardıma gelince rakam veriyorum yaklaşık olarak 11 Milyon lira yardım toplayıp içeriye düşen ve bedel ödeyen iki kişiden birisi ben olduğumu  bu toplumda senden başka bilmeyen veya bildiğin halde inanmayan var mı?

                Adı belli ancak çok sinirli olduğundan yazamayan  arkadaşımızın sorularına ve merak edenlere ithaf  olunur.Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR