Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

L O Z A N

Gordiyomun düğümü gibi 2023 te çözülecek olan LOZAN yutturmacası açıklığa kavuşuyor. Sayın Reisi Cumhurumuz R.Tayyip Erdoğan’ın Uluslar arası Kredilendirme Kurulunun ülkemiz gerçekleri ifade etmeyen  notlandırması  için “CEPLERİNE ÜÇ BEŞ KURUŞ KOYUN İSTEDİĞİNİZ NOTU VERİRLER” tespiti gibi, Lozan konusunda da ,ceplerine birkaç kuruş konulan bazı sahtekar tarihçilerin, bu güne dek sürdürdükleri “YALAN SÖYLEDİKLERİ TARİH” nakaratına devam ettikleri görülmektedir.

Bu resimler görmediğimiz karelerdi.

Türkiye’nin batıdaki hudutlarının, Bulgaristan ve Yunanistan daki Türk yerleşim yerlerini (Batı Trakya) yı içine alan görünürlüğü ile, Güney doğuda Türk nüfusunun yurdu olan, Kerkük, Musul, Süleymaniye ve en yakınımızda olan İl Halep’in hudutlarımızdaki durumu idi. Denize dökülen Yunan’a rağmen, Lozan’ da Yunan başbakanı ile Kadeh Tokuşturan İsmet’in  ve heyetdekilerin KALPAKLI gidip, Yahudilik  simgesi MELON şapkalarla dönüşleri, Haim Naun’un deyişi ile,eğittiği  İslâm’a hıncı olan, birinin görüntülerine sergiliyordu.  

NEYE KADEH KALDIRIYORLAR

Kendilerine göre ZAFERE, Türk milleti için se HEZİMETE. Sahnedeki İngiliz, Fransız, Yunan lılar ile, Burnumuzun dibindeki ADALARIN İtalyanlara, Kıbrıs’ın İngilizlere bırakılması gerçeği, ne denli bir ZAFERE rağmen, Osmanlı Topraklarının, SİYONİST’lerin istediği gibi PAY edilmesini görmekteyiz.

Aradan geçen 100 yıla rağmen, Batılıların hala ülkemiz üzerindeki OYUNLARININ, Sağ, Sol hareketleri, Askeri darbeler, PKK olayları ile ne denli bir İHANET şebekesinin faaliyetleri içine çekildiğimizdir. Nesebi karışık bir adamın, Siyonistlerce kullanılarak, İslâm kimliği kullanılarak ortaya çıkarttığı 15.Temmuz 2016 DARBE girişiminin aynı filmin değişik versiyonu olarak tespit edilmiştir.

Emperyalist batılı devletlerin, Müslüman ülkeler üzerinde tezgâhladıkları oyunlara alet olan, MÜNAFIKLARIN, son olaylarla KAFİRDEN’ de tehlikeli olduğu gerçeği. Siyaset hayatımızdaki en kanlı bir tecrübe olduğudur. Bu vesile ile, Muharrem ayımızın bütün İslâm âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR