Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İNSANİ TERCİHLER (3)

“-İş bittikten, muahede imzalandıktan ve ayrıca Türkiye’den istikbaldeki icraatı hakkında ahitler alındıktan sonra Haim Naum bir daha Türkiye ye dönmemiş ve doğru Mısır daki vazifesine yönelmiştir. “

 

-İsmet Paşa nın Lozan ve sonrasına ait rolü burada noktalanırken, 1938 ve sonrası, İslamiyet’e karşı icraatları ve ABD ile Siyonizm’e hizmetleri açıkça görülmüştür. MASON localarının M.Kemal tarafından kapatılışı, İsmet İnönü tarafından açılışı, 1948 deki İsrail’in kuruluşunda ilk tanıyan Müslüman ülke olma garabeti birçok şeyi açıklığa kavuşturmuştur.

 

Olayları biraz daha geri çekerek incelediğimizde, THEDOR HERZT’in (Irkçı Yahudi Hahambaşısı) nın , Sultan Abdülhamid’ten Filistin topraklarını satın alma isteği, 1 ve 2. Meşrutiyet olayları, Abdülhamid’in Tahttan indirilişi,Selanik’e SÜRGÜN edilmesindeki etkileri. Tahttan indirilişindeki heyet içindeki Haim Naum’unda bulunuşu , Olayların Thedor Herzt, Haim Naum,Lord Curson ve içimizdeki İŞBİRLİKÇİLER dörtlüsü tarafından tezgahlanan İHANET ZİNCİRİNİ göstermiştir.

 

(Bu Yahudi hahamı KİMİN DEDESİ ? ) elinizdeki telefon internetinden bir araştırın ŞAŞIRACAKSINIZ ?

 

Siyaset ve içtimai hayatımızdaki olayların tahlilinde, PARA ve GÜÇ ikilisinin kurduğu hükümranlıkta bu beyaz Türklerin nasıl köşe başlarını tuttuklarını ve Boğazdaki SİMONLAR olarak ortaya çıktıklarını görürsünüz. Türk ekonomisinde ve siyasetindeki etkilerini görmemenin imkânsızlığıdır. Kendilerini BEYAZ TÜRK’ler ve BOGAZIN SİMONLARI olarak belirleyen SABATAYİSTLERİN imtiyazlı bir sınıf olarak, ortaya çıkışları, Ülkenin bütün nimetlerini pay ve talan etmeleri gerçeğini yaşayan, Türklerin, KIRMIZI ve YEŞİL SERMAYE ile adlandırılarak, KIRMIZI denen DÖNMELER grubunun, Ülkenin her türlü ithalat, İhracat ve Bürokrat ve Siyaset gündemindeki yerleşik halleri, Yeni biat edicilerin ABD de ve İNGİLTERE deki ahitleşmeleri, 1950  Demokrat parti iktidarı ve peşinden takip eden DARBELER ile milli ilerleme inkitaya uğratılmıştır, Ülke gelirleri RANTÇILAR-HORTUMCULARCA emilerek halkın refah seviyesi, hala asgari ücretin 2016 yılına kadar  846  lira gibi, GÜLÜNÇ bir rakamda görülmesini Soyan ve Soyulanların açık görüntüsü olmuştur.  

 

ASKERİ darbeler, Ermeni TERÖR olayları, PKK olayları ve BÖLÜCÜLÜK adına ne varsa, Hepsinin arka planında yer alan yukarıdaki örgütleşmiş şebekelerin, hala ülkemizin KAYMAK takımını teşkil etmesi, Kaçırılan nice vergilere rağmen, hala ödemek mecburiyetinde kaldıkları vergilerle ortaya çıkmaktadır. BOGAZIN SİMONLARI gerçeğiyle, yüz yüze olan Türk Milleti, GEZİ PARKI olaylarındaki itici gücün nereden geldiğini hala araştıramaması, görememe yanılgısı, çöplüğü halı altına itmeden başkaca bir yoruma tabi olamayacaktır.

 

Reisi Cumhurumuzun seslendirdiği bu gerçege rağmen bu vatan hainlerinin hala aynı işlerin içindeki halleri, biraz daha vakitleri var teviliyle bağlaşmaktadır.

FETO olaylarındaki çok yönlülüğün, arkasındaki batılı ve ABD nin ,Yavuz Hırsız misali, İslâm ülkeleri ve Türkiye üzerindeki senaryolarının, Türkiye’nin güçlenmesi ve Milli Politikalar üretmesi karşısında, Film setlerindeki karton görüntüler gibi YIKILDIĞI gedceğidir. HAK ZUHUR ETMİŞ, BATIL YOK OLMAYA MAHKUM OLMUŞTUR. Lozan’ı Zafer diye yutturanların oyunlarını ortaya çıkmış, İhaneti millet artık görmüştür.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR