Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

KÂFİRLERİN KATLİAMI

Bu tespit size bir şey ifade ediyor mu ? ( 30 SENEDE 11 MİLYON MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLDÜ)  bu bir gerçek.1915-2015 e dönüp baktığımızda Türk yurtlarında  ŞEHİT VERMEYEN AİLE KALMADIĞIDIR. Bizim gibi garip bir ülke daha varmıdır bilinmez. ÇANAKKALEDE ülkemizi istilaya gelen, Vatan evlatlarımıza canına kast eden, Silahında kurşun olmayan Mehmetçik’i aralarında kur’a çekerek vuran ANZAKLAR için, ne TÖRENLER DÜZENLEDİK. Hangi aklın ürünü veya siyasetin bu türlüsünün bir örneğini daha görmenin mümkün olmadığıdır.

 

Bir zamanlar Kuzey afrika ülkelerinde işgalci İngiliz, Fransız, İtalyan, Alman, Belçikalı ve digerlerinin de Müslümanlara karşı kafirlerle birlikte savaş eden ,nufus kağıdında Türk ve İslâm yazan “LEJYONERLER”in  abartılarak anlatılan  hikayeleri ile uyutulduk. Yakın tarihimizde Paris te, Fransız lara hizmet veren, yabancılara tahsis edilmiş ERMENİ mezarlığındaki YILMAZ GÜNEY’ in ne milletten olduğunu gördük. ASALA-DHKP C katliamlarının kılıf değiştirerek PKK adı ile KIRK yıldır dağda, kırsalda ve şehirlerimizde yaptıkları katliamlara şahit olduk. Bunların Terörizmin ana kaynağı ve dayanağı olan CHP nin birlikteliği ile HDP adı ile MECLİSİMİZE KADAR GİRME CÜRETLERİNİ YAŞADIK. Haklarında 600 e yakın FEZLEKE ve Meclisten DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASINA RAĞMEN, hala KILIKTAN KILIĞA, HER TÜRLÜ İHANET VE HAİNLİK KUSAN TERÖRİST BAŞLARININ ALTLARINDAKİ MAKAM ARAÇLARI İLE İHANETLERİNE DEVAM ETTİKLERİNİ DE GÖRDÜK.

NE BEKLİYORUZ, NEYİ BEKLİYORUZ. . .

YILANI BAŞINDAN EZMEDİKTEN SONRA  DURDURMANIN  İMKANSIZ OLDUĞU gerçeğine rağmen,..

 

NİÇİN İDAM KARARLARI ÇIKMIYOR.

 

Son olayda patlayıcı dolu vasıtayı Polis kontrol noktasında patladan Teröristlerin, öldürdükleri 10 asker 6  sivile rağmen, “ kaçarken yakalandılar, sorguları yapıldı hapse atıldı” ifadelerinin yetersiz olduğudur. Aynı patlayıcı ile bu insanları havaya uçurmadığınız müddetçe bu İHANET durmayacaktır. Bu kitabı en azından kapağındaki mesajı anladınızsa TERÖRÜ çözmüş olacaksınız. PKK nın bir KÜRT hareketi olmadığını, Kürt kimliğindeki ERMENİ’lere ait olduğunu göreceksiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR