Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İSRAİL POLİTİKAMIZ. . .

TEFEKKÜR        Dursen Özalemdar

İSRAİL POLİTİKAMIZ. . .

Ülkemiz aleyhine nice iş varsa, arka planında BATILI devletler ABD ve İSRAİL  çıkıyor.

 PKK nın eğitilmesi, LOJİSTİK destek sağlanması hep bunların işi haline gelmiş. Türkiye’nin büyümesini istemeyen, DOST GÖZÜKÜP- DÜŞMANLIK yapan bu ülkelerin yanı sıra, İÇİMİZDEKİ BUNLARIN UŞAKLARI’ DA her olayda boy gösteriyor,rol alıyor. Geçmiş yılda, İRAN’ın İsrail’e yönelik tehditlerine karşı Gaziantep te konaçlandırılan PATROİT füzesavarların kaldırılması, NATO üyesi olan Türkiye’nin maruz kaldığı FİİLİ saldırı ve savaş haline rağmen, Nato’nun duyarsızlığı elbette sebepsiz değildir. Amerika ve Nato’nun ORTADOĞU operasyonlarında en avantajlı hava alanı olarak kullandığı İNCİRLİK üssünün, bizim aleyhimize de kullanıldığı bilinmektedir.

PKK nın terörist olaylarına cevaben, Türkiye’nin Hava ve Karadan yaptığı bombardımanlara, İsrail’in PKK ya STİNGER taşınabilir Füze sistemleri verme çalışmaları basına yansırken, İSRAİL’e karşı tavır koymanın ülke halkı olarak üstümüze düşen vazife olmalıdır.

İsrail kökenli 190 firmanın ülkemizdeki faaliyetleri, Bizim yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz kullandığımız birçok emtiadan, kazandığı paraların BİZE ve BÜTÜN İSLAM âlemine BOMBA ve KURŞUN olarak geri döndüğü bilincinde olmalıyız.

ULUSAL TELEVİZYONLARIMIZDA ve BASINIMIZDA BU FİRMALARA AİT REKLAMLARIN YASAKLANMASI, MİLLETİMİZİ MİLLİ BİR BOYKATA AYAKLANDIRMAMIZIN ZAMANI GELMİŞ VE GEÇMİŞTİR.

 İsrail, NATO üyesi olmamasına rağmen, Nato’nun bütün haberleşme sisteminden yararlanıyor. Uluslar arası Atom Enerjisi Kurumuna üye olmadığından, denetime tabi tutulmayan Atom bombaları ve Nükleer silahlar üretebiliyor, Denetimi yapılamıyor.

Filistin’e yaptığı saldırılarda, her türlü, nükleer, biyolojik, kimyasal silahları insanlar üzerinde deneyip kullanırken, kimse DUR DEMİYOR. Faaliyetleri kontrol edilmiyor, Bir Ahtapot gibi, Dünyanın birçok ülkesini dolaylı olarak etkisi altına almış olan Siyonizm, PKK. Olaylarında da açıkça görülüyor. Kamplardan kaçarak, silahlı kuvvetlerimize teslim olan, PKK. lı teröristlerin, ifadelerinde İsrail ve Amerikalı uzmanların, kendilerine verdikleri eğitim açık bir şekilde ifade edilirken, bunu Birleşmiş Milletler toplantılarında kimse dile getiremiyor.

Uluslar arası hukukta, Savaş nedeni olabilecek, bu tür faaliyetler yıllardır ülkemize karşı sürdüren İSRAİL’e karşı genel bir BOYKOT’ yapmanın zamanının gelmiş ve geçtiğidir.

 

[email protected]

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR