Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İSLÂM MÜHRÜ

TEFEKKÜR                    Dursen Özalemdar

İSLÂM MÜHRÜ

 

Çin’den, Adriyatik’ denizine kadar  Dünyanın en büyük coğrafyasında, aynı ırkı bünyesinde muhafaza  eden,  tek MİLLET, TÜRK MİLLETİDİR. Hazreti Nuh’un Türk isimli oğlundan  çoğalan, İslâm ümmeti olan, inançlı bir neslin çocukları, tarih sahnesinde, altın sayfalarla DESTANLAR yazmış, Hak ve Adaletli olmada, en üstün örnekler vermişlerdir. Erkeği, Kadını ve yaşlı Uluları ile, Millet olma özelliklerinin en üstününe sahip olmuş, Son Din İslâm’la şereflenilmesi, KADERİN  SEÇİLMİŞ MİLLET olma ayrıcılığını  ona vermiştir.

29.Mayıs.1453 Salı günü.21 yaşındaki yagız delikanlı FATİH SULTAN MEHMET .

 “İSTANBUL MUHAKKAK FETHEDİLECEKTİR.ONU FETHEDEN EMİR NE GÜZEL EMİR, ONU FETHEDEN ORDU NE GÜZEL ORDUDUR.” Hadisi Şerif-i ile, müjdelenen ve Yüceltilen Padişah ve Ordusu olurken , BU KUTSANMIŞ miras , Çaglardır  Türk Milleti olarak bizim gurur ve onur kaynağımız olmuştur.  

Bu ruh bizi, ÇANAKKALEDE, ANAFARTALAR’da, KORE’de, KIBRIS’ta, çağımıza ait altın sayfalar eklerken, Kendi silahını yapan Türkiyenin PKK hainlerine karşı yaptığı operasyonlardaki üstün başarısı da geçmiş DESTANLARA ğünümüzün ilavesidir.

Dün arefe günü, Rusyanın Moskova şehrinde 7 yıldır inşaatı devam eden MOSKOVA MERKEZ CAMİİ’nin açılısı yapıldı. Rusya Devlet Başkanı PUTİN ve Reisicumhurumuz RECEP TAYİP ERDOĞAN’ın iştiraki ile açılış gerçekleştirildi. 1904-1905 yıllarında OSMANLI CAMİİ olarak yapılmış bulunan bu caminin yerine,yeniden inşa edilen ONBİN metre karelik, bir Alana sahip olan Caminin 110 sene evvel, Moskova da İSLAM ın MÜHRÜ olarak atılan tohumun yeşermesidir. Bu tohum gibi, Komunizm den  ayrılıp yeni bir arayış içinde olan insanlara, bu mübarek günlerde ALLAH (c.c.) nın HİDAYET NASİP ETMESİ. Münafık batının oyunlarını bozacak, Dünya dengelerinin yeniden kurulmasına DUA EDELİM.

 

Bu vesile ile, Cumle Alem’i İSLÂM’ın KURBAN BAYRAMANI tebrik eder, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR