Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İHANET ŞEBEKESİ

Türk Milletinin düşmanları boy, boy ortalıkta. Ne türünü ararsanız. Kırsalda, kasaba ve şehirdeki teröristine, Belediye görevlisi,Başkanı, Otel işleticisine, hepsi yıkım şebekesinde görev almış. 7 Haziran’dan bu yana üç bini aşkın terörist öldürülmüşken. Örgütten kaçan yüzlerce teröristin de güvenlik güçlerimize teslim olduğu. Yüzlercesini de örgütün kendi içinde infaz ettiği  gerçeğidir.

Karayılan’ın,” önünüze kim gelirse vurun” talimatı ile, Harabeye çevrilen şehir  ve kasabalardaki yaşayan insanlarımızın halinin, SURİYE örneğine eşdeğer olduğudur. GÖÇ ve YURTLARINI TERK ETMEK. Kim bunlar, BARAZANİ ‘de bunu sorguluyor.”PKK kime hizmet ediyor” diyerek. Bunların KÜRT dahi olamayacağını haykırıyor. Bu dinsiz, İmansız ve inançsız güruhun, bölge halkına DÜŞMAN bir zihniyet olduğunu vurguluyor.

Akşam Gazetesinin manşete taşıdığı, PKK ya yataklık eden bir otelin görüntüsün, HDP eş başkanı Demirtaş’ın dağdaki aranan ve başına ödül konulan kardeşinden başka, diğer kardeşine ait bu otel gündeme geliyor. Dıyarbakır’ın göbeginde,PKK ya barınak ve TEDAVİ merkezi haline getirilmiş bir otel.

Avrupa, Amerika derken, şimdi de Rusya yollarına düşen SELAHATTİN DEMİRTAŞ, hangi devletin PASAPORTU ile bu işlerin peşinde koşuyor. İHANETLER üzerine İHANETLER içinde olan, Meclis kürsüsünden TC. ye bağlılık yemini eden, bu VATAN HAİNLERİ’nin HAİNLİKLERİ  ve İHANETLERİ bu kadar açık ve net iken, daha ne bekleniyor. 

Nerede bir zafiyet  görürlerse oraya koşan vatan hainlerinin  UÇAK meselesi ile gerğin olan RUSYA ‘dan ziyade, PUTİN ‘ in şahsında şekillenen KRIZ’den medet umarak, Ülkemize zarar vermek için, yolları arşınlıyor. Büyük devlet olmak ile, büyük devlet idare etmek arasındaki büyüklüğü idrak edememiş olan, Putin’in küçük kafası, kendini Rus liderliğinden kaydıracak olan, Türkiye ile dalaşma hatasına itmiştir. KARA KUTU ne oldu. KİMLİK siz uçak uçurtma, Hududları İHLAL ETME gibi bir serbestliğin kimsenin hakkı olmadığı bir düzenin varlığına rağmen, Putin’in davranış ve hezeyanlarının bir devlet başkanına yakışır olmadığıdır. Bu ancak KGB likten gelen ajanlık davranışıdır.

PKK nın elindeki Rus yapımı KALEŞİNKOF ‘ların yıllardır nasıl ele geçtiği, PKK ihaneti arkasındaki güçlerin kimler olduğu gerçeği ile yüzleşilirken. CHP nin bu işlerin arkasındaki  

Rölü,KILIÇDAROĞLU’nun.  ATARIM-İHRAÇ EDERİM-İSTİFA ETTİRİRİM sözlerine rağmen, Rus TV. sine beyanat veren CHP li vekilin, İHANET’inin ortada durduğudur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR