Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

GEL DE YAZMA

Ülkemizdeki terör olaylarının devamlılığının arka planını son olaylarla daha iyi görmenin mümkün olduğudur. İçimizde bu kadar HAİN’in yetkili ve etkili makamlardaki konumu “KALKIŞMA” başlığındaki MİLLETE ve HÜKÜMETİMİZE yönelik DARBE girişimi ile şekil bulmuştur. ÜST AKIL olarak adresin ABD olarak görülmesi, 1960 tan itibaren, ülkemizdeki ASKERİ DARBE ve MEŞRU HÜKÜMETLERE, HALKIMIZIN TERCİHLERİNE karşı oluşların aynı adresten kaynaklanması, Kimin kimin yanında olduğunu göstermesi bakımından açıktır.

 

Kuluçkaya yatırılmış, FETO ve uzantılarının ülkemiz içindeki bilinen konumlarının ve uzantılarının masumiyet görüntüsü altındaki HAİN PLANLARDAKİ iştiraklerinin, REİSİ CUMHURU ÖLDÜRMEK, SEÇİLMİŞ MECLİSİ YOK ETMEK, DEVLETE SAHİP ÇIKACAK GÜÇLERİ İMHA ETMEK, TANKLARA KARŞI ÇIKAN MASUM SİVİLLERİ TANKLARLA EZEREK ÖLDÜRMEK, UÇAKLARLA, HELİKOPTERLERLE SİLAHSIZ İNSANLARI BOMBALAMAK ve MAKİNELİ TÜFEKLE AÇIK HEDEF ŞEKLİNDE ÖLDÜRMEKTE, bir sakınca görmeyenlerin bu milletin insanları olarak görmenin mümkün olmadığıdır. 

 

Olanlar karşısında, laf ebeliği yaparak ortaya çıkanların, Cibilliyet ve zihniyet yönünden zaten bu milletten olmadıkları bilinmektedir. Şu an itibariyle 208 ölüm ve 1560 kişimizi yaralayan, Tanklarla üzerlerinden geçerek PARCALAYAN, F 16 Uçakları ile BOMBALAYAN, MAKİNELİ TÜFEKLE Savaş helikopterleri ile sivil halkı kurşunlayanları, sivil halka ateş edenlerin, yakalanışında, KAYIŞLA DÖVÜLDÜ, BAŞINA kABZA İLE VURULDU,TAHKİR EDİLDİ,tezvir li, TARAFGİRLİKLERİNİ sözlü ve yazılı olarak ortaya dökenlerin, HAİN OLDUĞU, HAİNLERDEN OLDUĞU GERÇEĞİDİR.

 

Ülkemizin gelişmesine PKK yolu ile bu güne dek engel olanların, PKK nın çöküşü karşısında, inlerinden başlarını çıkararak, DARBE girişimini yol olarak görmeleri, TÜRK MİLLETİNİN SAĞDUYULU DİRENİŞİ karşısında KARTON ASKERLER gibi yok olup gitmiştir. Bunlara arka çıkan iç ve dış mihrakların DEVLET KADROLARINDAN temizlenmesi, toplumdan dışlanması, elde ettikleri DEVLET İMKANLARININ ellerinden alınması, ADALETİN İCABIDIR. VATANA İHANET SUÇUNUN karşılığı, bu gün halkımızın haykırdığı gibi İDAMIN geri getirilmesi, UYGULANMASIDIR. ABD nin ve AB ve NATO’nun nu olduğu neye hizmet ettiği olanlarla açık, seçik ortadadır. Doğu blokunun hesap etmekte yetersiz kaldığı  TÜRKİYE’nin üç kıta arasındaki MİHENK taşı durumu , Siyaseten Doğu’ya yönelmesi ile tamamen değişeceği gerçeğidir.Emperyalist  Batının yüzyıllardır sömürdüğü mazlüm milletlerin kendi toprakları içindeki baş kaldırışı ortada iken, ülkemiz üzerindeki oyunlarına dur demenin , buna ayakçılık edenlerin temizlenmesi zaruretidir.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR