Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

EŞKİYANIN İŞİ

 

HDP ve  PKK nın bir ve beraber olmaları artık gizlenen bir şey değildir. Dağdaki TERÖRİST ile TBMM sinde siyaset adamı rölündekilerinde asıllarından farklı olmadıklarıdır. Bir taraftan dağdaki eşkıyanın,“KÜRTLERİ ÖLDÜRÜZ” tehdidinin, Kendilerinin KÜRT olmadıklarını göstermektedir. Bunların Kürt kimliğindeki Ermeni oldukları bu ifade ile ispatlanmaktadır. Bir taraftanda, Mecliste vekil kimliğindeki VATAN HAİNLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASI KONUSUNDA, oylamada oy verecek vekillere TEHDİTLER savurmaları ne denli endişe içinde olduklarını göstermektedir. TEHDİT-KÜFÜR-ENTRİKA ile sürdürdükleri BÖLÜCÜLÜK LERİNDE, Akıttıkları kanlar, Harap ettikleri yerleşim birimleri ile vicdansızlıklarını ispat etmişlerdir. Hükümetin girişimleri ve bu konudaki beyanatlarını kesin neticeye ulaştırmasının önceliğidir. “Yılanın baştan tutulması” gerçeğine rağmen, Meclis içinde T.C. vekil kimliği ile, İHANET için gitmedikleri dış devlet bırakmayan, PKK büroları açtıran, Silah ve Lojistik destek isteyenlerin der dest edilmesinde geç kalındığıdır.

PKK yı şu andaki BOZGUNDAN kurtarmak için her türlü MANEVRAYI mubah gören bu “UTANMAZ ADAM “ satılmış aklı ile, oyun oynuyor. “HÜKÜMETİ MASAYA ÇAĞIRIYOR” Kimin ne derdi var ki,

Sizin derdiniz Türkiye’nin kalkınmasını engellemek, Şimdiye dek sattığınız EROİNLER, YAPTIĞINIZ KAÇAKÇILIKLAR ve Bölücülerle, bir ayakları SİYON LOBİLERİ, Bürüksel mahfilleri, Moskova’da İHANETLERİN zirvesinden İDAM SEPHASINA ÇAKILMANIN zamanı gelmelidir.

KIVIRTMANIN üstadının köşeden  DİKİZLEMESİ ve KAPALI KAPILAR ARKASINDA HDP ye yol göstermesinin, CHP gibi bir partinin başına geçirilen, KİMLİĞİ İLE MARUF bu zatın kendi yeğeninin CİNSİ SAPIKLIK ayıbına rağmen, YÜZSÜZCE  suç, suçlu ve adalet üçgenini görmezden gelerek, KİRLİLİGİ hükümete atma gayretinde bulunuyor.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın MELİH GÖKÇEK’in arşivindeki bu şahsa ait YOLSUZLUK belgelerinin,  30 FEZLEKE ile Adalet’e havale edilmiş olması, Dokunulmazlık zırhının çıkışında CEZAİ MÜEYYİDEYE  tabi olacağı gerçeğinde, bu konuda ipe un serdiği hakikatıdır.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR