EFSANE GERİ DÖNÜYOR...

Bu haftaki yazımda Türkiye Bölgesel Amatör lig'de mücadele edecek olan Samsun takımlarını değerlendireceğim.. Öncelikle yeni sezon öncesi Bal liginde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.. Yazıma ilk olarak Memleketim olan ve eski yıllarda efsane olarakta anılan Çarşambaspor ile başlamak istiyorum.. Evet Efsane diyorum çünki Çarşambaspor mazisi ile Türk futboluna gerçekten damga vurmuş bir kulüptür.. 


Yeni sezon öncesi tecrübeli ve başarılı, Samsun'lu Teknik direktör olan Besim Durmuş Çarşambaspor'umuzun yeni antrenörü olmuştur. Kendisi ile yaptığım telefon görüşmesinde bana "Çarşambaspor geleceğe yönelik bir planımız var. İnşallah yeni sezonda iyi bir ekip kuracağız ve Kulübümüzü geçmiş mazisine doğru taşıyacağız. Transfler çalışmalarımız sürüyor. Yapılacak olan Kongre sornası oyuncu transferlerimizde nokta atışı yapacağız ve sezona başlayacağız" dedi. Bende Samsun'un öz evladı olan Besim hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.. 


İnşallah yeni sezon'da iyi bir Yönetim ve oyuncu kadrosu ile Besim Hocamızın planları doğrultusunda Efsane Çarşambaspor layık olduğu yere gelir... Gelmemesi içinde zaten hiç bir neden yok.. Tıpkı geçen sezon Erbaaspor'un yaptığı gibi.. İyi kadro ve kenetlenmiş bir halk ile bu lig'de her takım şampiyon olur.. Yeterki herkes inansın.. Ben Besim Durmuş'a ve ekibine yürekten inanıyorum.. Eminimki onlarda bu inancımızı ve güvenimizi boşa çıkarmamak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.. 

 

Bal'da ki bir diğer takım Ladik Belediyespor ise yine Samsun'un en tecrübeli ve başarılı çalıştırıcılarından Ercüment Coşkundere'yi göreve getirerek önemli bir işe imza attı.. Daha önce Samsunspor ve 2. ile 3.lig'de bir çok takım çalıştıran Ercüment hoca özellikle gençlere duyduğu güven sayesinde bir çok başarı elde etmişlerdir. Şuanda zaten yaptıkları transflerle Ladikspor'un yeni sezon'da Sportoto 3.lig'i hedeflediğini çok açık bir şekilde görüyoruz.. 

 

Peri masalı gibi bir sezonun ardından Play-out maçında Havzaspor'u mağlup ederen Bal'a yükselen Yolspor ise geçen sezonki hoca ve oyuncu kadrosu ile yola devam edeceği yönünde bilgileraldım. Takım yapılacak 3-5 takviye ile transferi sonlandırmalarını bekliyorum.. Yolspor'un da bu lige ayrı bir renk katacağına inanıyorum.. Turuncu siyahlıların'da tıpkı geçen sezon olduğu gibi mücadele ettiği grup'un en dişli takımlarından biri olacağını tahmin ediyorum.. Bu köşemden sizlere aktaracağım bilgiler şuanlık bu kadar.. Bir dahaki köşe yazımda görüşmek üzere.. Esen kalın.. HER ŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR