Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DARWİN ve FREUD

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

İnsan neslinin Maymundan geldiğini savunan bu iki YAHUDİ sapıkların fitnelerini,  Bilimin bunca ilerlemesi ve böyle bir şeyin olamayacağı gerçeğine rağmen, Hala bizim atamız maymundur deme gafletinde olanlara denecek tek şeyin bir YUH olduğudur.

Milli eğitimimize, Kur’an ve Siyer tercihli dersleri gericilik olarak addedenler ve bu yolda itirazları ile mahkemelere gidenlerin de,bu YUH ‘a muhatap olduklarıdır.

DİN’e karşı çıkışın ve İnkariyetin zamanımızdaki fikir modelinin, Darwin ve Freud’un sapkınlıklarını bir fikir miş gibi, öne çıkartarak hala YIKICI bazı yayın ve neşriyatın alfabesi halinde bulundurmaları, Ne denli İLİMDEN uzak bir CEHALETİN içinde bulunduklarının somut örnekleridir.

Var olanların, ZERREDEN, GALAKSİLERE, her şeyin bir NİZAM ve İNTİZAM içinde olduğu gerçeğine rağmen, Bunu dahi idrak edemeyen CEHLİ MÜREKKEBİN, Ne derece İnsanlıktan uzak bir küfür içinde olduklarıdır. Şu anda dünya üzerinde yaşayan 7 Milyar insan nüfusuna rağmen, SADECE İNSAN YÜZÜNDE TECELLİ EDEN, KUDRET VE HİKMETİ ayırt edemeyenlere insan demenin dahi caiz olmadığıdır. Bir yüz üzerindeki her şahsa ait, özel yapının, birbirinden ayırt eden özellikleri TANIMA gerçeği ile diğer insanlarda ortaya çıkarken, Hayvanlar,Ağaçlar ve bitkiler gibi, birbirine benzerlik içindeki varlıklar dizisi gerçeğinde, İNSAN’a sunulan ayrıcalığın, O nun EŞREF’İ MAHLUKAT olma özelliği ile ortaya çıkmıyor mu.

İnsan’a insan olma mana ve maksadını, gönderilen bunca peygamber ve Kitaplar ile öğreten Yüce Yaratıcının, İnsan’ın, Dünya hayatına İMTİHAN için gönderilmiş bir varlık olduğunu, Doğum ve Ölüm arasındaki HAYAT denen  zamanın, EBEDİ olan AHİRET HAYATINI KAZANMAK İÇİN, verilmiş bir nevi SERMAYE hükmünde olduğu gerçeği bildirilmiştir. İnsan ve diğer varlıkların HAK ve HUKUKUNU tarif ve tasnif eden, İLAHİ ŞERİATIN ne denli, ADALET TERAZİSİNDEKİ dengeleri sağladığı gerçeğinin gelmiş geçmiş zamanlara rağmen, hala geldiği gündeki şaşmazlığı ile durduğudur.

DARWİN ve FREUD gibi, İçki masalarının altında sızarak hayat geçirmiş, SAPIKLARIN sözde fikirlerini kendilerine REHBER edinenlerin İLİMDEN,AKILDAN ve GERÇEKLERDEN ne kadar uzak oldukları, TEK ZERRENİN İÇİNDEKİ HARİKA VAR OLUŞUN, YÜCE BİR KUDRETİ GÖSTERMESİ HAKİKATINI KİMSENİN İNKAR EDEMİYECEĞİDİR.

Mevlana (H.z.)

ALLAH’ı bilmeye ne hacet

Kure’i Alem ile.

İspatına yetiyor

Yarattığı tek zerre bile…

Deyişinin, bir deyişten öte,   bundan 800 yüz yıl evvel, işaret edilmesi hikmetinin, Bu günlerde ELETKRO mikroskoplar ile ZERRE ler içindeki görülen alem ve hikmetin boyutunu, mana alemindeki büyüklerimizin bildirme hikmetinin de ayrı bir hikmet olduğudur.

İlim ilim bilmektir/ilim kendin bilmektir/Sen kendini bilmezsen/Ya nice okumaktır/Okumaktan mana ne/Kişi HAK’kı bilmektir/Çün okudun bilmezsin/Ha bir kuru emektir/ Diyen Yunus Emre, zamanın ötesinden bu günkü gafillere sesleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR