ÇOŞUN ÇOŞTURUN BU TAKIMI SÜPER LİG'E KOŞTURUN

ÇOŞUN ÇOŞTURUN BU TAKIMI SÜPER LİG'E KOŞTURUN

Samsunspor için Play-Off'a gitmenin tek yolu küme düşme sancısı yaşayan Denizlispor'u yürekli ve fedakar taraftarlarının önünde kazanarak mümkün olur. Samsunspor için bu maç bir kader maçı değil normal şekilde galip geleceği bir maç olarak benimsiyorum. Cumartesi akşamı saat 19.30'da 19 Mayıs Stadyum'u yine tarihi günlerden birini yaşayacak. Samsun'da nefesler tutuldu bütün şehir bu maça odaklandı. Şartlar neye el verdiyse el versin Kırmızı Şimşekler kazanmak zorunda. Kısacası telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz. İşin şakası kalmadı. PTT 1. Lig'in son müsabakasında Samsunspor perdeyi kapatırken Play-Off'a merhaba demiş olacak.


Samsunspor'da Nuri Asan Tesisleri zorlu maç öncesi futbolcularını maça tam hazırlamak için giriş çıkışlar kontrol altında. Futbolcuların moral ve motivasyonları çok yüksek. Biraz evvel söylediğim gibi hiç kimse bu maça kader maçı diyemez. Sahaya çıkacaksın terini formana akıtacaksın, alınızın akıyla maçı kazanarak taraftarları coşturacaksın ve son perdeyi mutlu kapatacaksın. Sana bu yakışır Samsunspor'um. Bana göre Denizlispor maçını değil de, Play-Off'lardan nasıl karlı çıkarız onun hesaplarını yapılması gerekiyor. Borç içinde yüzen kıvranan Samsunspor'un kurtuluşu bence Süper Lig'dir. 

Samsunspor yönetimi başta Erkurt Tutu olmak üzere 27 Aralık'tan bugüne kadar çok titiz çalışmalar yaparak bugünlere geldiler. Onları gazetem adına tebrik ediyorum. Denizlispor ve Play-Off öncesi Samsunspor Teknik Direktör Erhan Altın'a çok önemli işler düşüyor. Bir sezon'un emeğinin heba olmaması için iyi düşünüp taşınılmalı ona göre plan yapılmalıdır. Eyyyyy Samsunspor'un yüce taraftarları oynanacak bu dört maçtan Samsunspor'un galip gelmesi sizin elinizde. Tribünlerde yaptığınız ve yapacağınız büyük şovlarla takımı ateşlemeniz gerekmezmi. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu yolun sonu Süper Lig arkadaşlar. Samsun için Süper Lig'e hazır mıyız? O zaman koşun koşturun, coşun coşturun bu takımı Süper Lig'e taşıyalım. Cumartesi günü saat 19.30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda görüşmek üzere.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR