Çarşambaspor'da Kan Değişimi

Çarşambaspor'da Kan Değişimi


Bölgesen Amatör Ligde mücadele eden Yeşil Beyazlı Çarşambaspor 2014-2015 sezonunda Yıldırım kardeşlerin takıma sahip çıkmasıyla ypılan önemli transferlerle Teknik Direktör Tarkan Demirhan yönetiminde ligde şampiyonluk parolası ile çıktılar. Kendi sahasında ilk maçını kazmasına karşılık Yeşil beyazlılar daha sonra oynadıkları müsabakalarda sonunda işlerin iyi gitmemesinin ardından Yönetim ile Tarhan Demirhan karşılıklı anlaşarak yol ayrımına gittiler.


Bende bu köşemde Tarkan Demirhan'a bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Çarşambaspor'da Yönetim şampiyonluk iddasını devam ettirmesi için geçen sezon yarı dönem Kulüpte yardımcı antrenörlük yapan Biro Akkaya ile anlaşma sağladı. Yeni Teknik direktör Çarşambaspor'da neler yapabilir neler yapamaz bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz. Yıllardır Çarşambaspor'u takip eden bir spor yazarı olarak her zaman başarılı olmuş Yeşil Beyazlıların bir marka olduğunu söyleyerek, Şampiyonluklar yaşamış bu takımın bir hamle yapılarak dahada yükseklere çıkacağından hiç şüphem yok..

 

Burada Yönetime, Taraftarlara ve Bizlere gerçekten çok büyük işler düşüyor. Geçmişte şampiyonluklar yaşamış Yeşil Beyazlıların kaybettikleri puanları tekrar toplayarak iddalı duruma geleceklerini tahmin ediyorum. Buradan futbolcu kardeşlerimize üç çift sözüm var.. Müsabakalarda daha canlı, Daha atak. Savaşan bir takım haline gelmelerini sitiyorum.


Çarşambaspor demek rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takımdır.. Yeşi Beyazlı ÇArşambaspor'un Yıllardır hücum oynamış ve mağlubiyetleri kabullenemeyen bir oyun tarzı olduğunu herpimiz çok iyi biliyoruz. Buradan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım'a ve Yıldırım kardeşlere Çarşambaspor'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoru. Unutmayalımki Her Şey Büyük Çarşambaspor İçin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR