BAL'DA FIRTINALI HAFTALAR

BAL'DA FIRTINALI HAFTALAR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup'ta mücadele veren Samsun takımları kıyasıya birbirlerini takip etmeye devam ediyorlar. Zirvenin değişmez takımlarından Kastamonuspor 48 puanla ile liderliğini sürdürürken onu 39 puanla Yeni Amasyaspor takip ediyor. En yakın rakibine 11 puan fark atan Kastamonuspor emin adımlarla 3 lige doğru koşuyor.

TERMESPOR: Haftalardır istikrarlı bir tablo çizen Sarı-Siyahlı Termespor bu hafta deplasmanda Güzelorduspor'a mağlup olarak 34 puanda kaldı.Termespor başarılı Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ Güzelorduspor karşısında hakem faciası yaşadıklarını belirtirken hakem takımımızın hızını kesmiş oldu dedi. Lig Fikstüründe 34 puanda kaldıkları kendilerini takip eden Çarşambaspor'un enselerinde hissediğini söyleyerek bundan sonraki maçlarda çok dikkatli olmak zorundayız. Bal ligi garip bir lig!. Kimin kimi yeneceği belli olmuyor...Bundan sonraki maçlara da daha dikkatli olacaklarını söyledi.

ÇARŞAMBASPOR: Bu hafta deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Sinopspor’la karşılaşan Yeşil Beyazlılar güzel bir havada iyi bir sahada Sinopspor 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Sinop'taki müsabakada bende gazetem adına oradaydım... Denge Gazetesi'nin Çarşamba Muhabiri Emin İnan'la izledik karşılaşmayı... Çarşambaspor takım olma ve bir bütün olarak hareket etme adına büyük işler başardı. Çarşambaspor gelecek maçlar için ümit veren bir takım grafiği sergileyerek bundan sonraki müsabakalarda içerde ve dışarıda puan veya puanlar çıkararak kümede kalma adına sahaya başarılı futbolunu yansıtma adına devam edecektir. Sinop'ta gözümüzden kaçmayan bir şey daha vardı.. Çarşambaspor taraftarlarının Sinopspor  deplasmanına gelip tribünlerini doldurarak takımlarına destek vererek onların moral ve motivasyonlarını yükselttiler. Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım'ı tribünlere çağıran taraftarlar "şampiyon Yap Bizi, Cehennemde Yak Bizi" sloganını haykırdılar.

LADİK BELEDİYESPOR: Sahası karla kaplı olan Ladik Belediyepsor karşılaşmayı 19 Mayıs Yan Suni Çim Saha Ulukavakspor'a karşı oynadı. Turuncu Beyazlılar ilk yarıya fırtına gibi başlayarak Ulukavakspor'a şok yaşattılar. Ladik Belediyespor Taraftarınında desteği arkasına alarak Ulukavakspor'u 4-0 farkla mağlup etmeyi başardılar. Turuncu Beyazlılar ilk yarıda ard arda geliştirdiği ataklarla Ulukavakspor'un defansına zor anlar yaşattı. Ladik Belediyespor aldığı bu farklı sonuçla evinen sevinerek döndü. Olumsuz hava koşullarından dolayı 1 maçı eksik olan Turuncu Beyazlılar 26 puanla kümede kalma adına koşmaya devam ediyor.Bu durum karşısında Çarşambaspor kaçıyor, Ladik Belediyespor yakalamaya çalışıyor...

1930 BAFRASPOR: Yılların efsane takımı Kırmızı Siyahlı 1930 Bafraspor yıllardır 3'üncü Lig'de mücadele vermiş ve büyük Şampiyonluklar yaşamış bir takım olarak Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta tutunamayarak Süper Amatör'e düşme yolunda ilerliyor. Dileriz ki mazisi şan ve şerefle dolu Kırmızı Siyahlıların tekrar eski günlere dönmesini arzuluyoruz.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR