Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

AMAN DENİZLİ’YE DİKKAT!!!

Öncelikle yazıma başlamadan evvel   her  zaman  ki  gibi sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Samsunspor, ikinci devreye süper bir başlangıç yaptı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın tüm yanlışlarına rağmen takımımız  bu yarıda iyi bir hava yakaladı. Kalpar'ın tüm yanlışlarına rağmen   çünkü;

Fethiyespor  maçını  seyredenler şahit oldu ki; Samsunspor'un bu maçı kazanması hiçten bile değildi. Sırf kişisel kin ve hırsı yüzünden takımı hemen he men son 30 dakika forvetsiz oynattı. Kaldı ki başarı eşittir risk demek. Eğer risk almazsanız hedeflediğiniz yerlere gelemezsiniz. Ekigho gibi  PTT Birinci Ligi'nin  iyi ve  etkili forvetine sahibiz ancak hocamız bu oyuncuyu kullanmamakta kararlı. Yok böyle bir şey Sayın Kalpar.

'Forvet  transferi  istiyorum' diye gazetelere açıklamalarda bulunuyorsun. Alsana ligin  iyi forveti: Ekigho. Bu oyuncuyu kaybetmeyi  değil de kazanmayı tercih etsen en büyük transferi yapmış olursun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bizler Samsunspor'un hangi taktik ve oyun stratejisiyle sahada yer aldığını bir türlü  anlamayadık bundan sonra da anlayamayacağız herhalde.Birde sayın Kalpar  Kesinlikle sizin adınız, soyadınız ve kişiliğiniz ile bir sıkıntımız olmadı olamazda bunu asla unutmayınız.

Ama işin hocalık boyutunda sizinle çok işimiz var. Eğer ki  bu ligde ilk iki ya da play off düşünüyorsak sokaktaki  kavga  eden ve birbirlerine darılan çocuklar gibi bazı oyuncularınıza küseceğinize yaşınızın verdiği  tecrübeden yola çıkarak bence bir ağabey ve baba gibi futbolcularınızın yanında olun diyorum size. Yoksa hedeflerimize ulaşmak sadece hayallerde kalır.

Pazar akşamı kendi seyircimiz önünde oynayacağımız   Tekden Denizlispor maçı var. İkinci yarıya neredeyse   baştan  aşağı  yenilenmiş kadrosu ile kendi sahasında Balıkesirspor'u tek golle avlamayı başararak lige yeni bir başlangıç yapan ve moralli bir şekilde Samsun'a gelecek olan Denizlispor maçının çok zor geçeceğini size hatırlatmak istiyorum.

Denizlispor maçında alınacak üç puanın bizi zirveye daha çok yaklaştıracağını aksi bir sonuçta buna beraberlikte dahil sizin kredinizin tamamen tükendiği anlamına gelecektir. Bunu da hatırlatmak istedim.  Ayrıca da dün bir kalp krizi sonucu  45  yaşında hayada  veda  eden Samsunspor  ve Termespor  eski  kalecisi  Yeni  Aksarayspor'un  kaleci  hocası   Abdullah Arslan'a   Allah'tan rahmet   kederli  ailesine  ve  sevenlerine  de   başsağlığı  diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR