Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

SEÇİMLER

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Belediye Başkanları seçimleri ülkemiz için çok önem taşımaktadır. Otuz Büyükşehir de yapılacak, büyükşehir belediye başkanı seçimlerinde köylerde oy verecekleri için toplam nüfusları, Türkiye nüfusunun yüzde yetmişidir. İleriki günlerde millet vekilleride sahaya indiğinde seçim, genel seçim havasına girecektir. Belediye Başkanları seçimlerinde, genel seçimlerde olduğu gibi gidilmeyen kapı, sıkılmayan el kalmamalıdır. Bundan sonra Cumhur Başkanının halk tarafından seçilmesi, 2015 yılında genel seçimlerin yapılması, belediye başkanları seçimleri çok önem taşımaktadır. Son on yılda gerginlikler üzerine siyaset yapılması, dış politika da talihsiz beyanlar verilmesi, Türkiye yalnızlığa itildi. Türkiye de taşlar yerinden oynatıldı, kamu kurumlarının kimliğini ifade eden levhalardan T.C harfleri kaldırılmaya başlandı. Okullarımızda andımız kaldırıldı. Milletimizin adı olan Türk ismi anayasadan çıkarılmaya çalışıldı. "Ne Mutlu Türküm Diyene " sözü bir ilimizin hükümet binasından kaldırıldı.
Türkiye Cumhuriyeti devletini kuranlar, sağlam tarih bilgisine sahip oldukları için Laiklik prensibini benimsemiş, böylece devletin dine, dinin devlete asla karışmamasına izin vermemiştir. Bunun ne kadar doğru olduğunu Irak ve Suriye iç savaşında görülmüştür. Ülkemiz seçme ve seçilme hakkına sahip, Cumhuriyet yönetimi ile bu günlere gelinmiştir. Seçilen insanlara daima güvenilmiş, milli iradeye her zaman saygı duyulmuştur. 1934 yılında kadına seçme ve seçilme hakkı verilen, bulunduğumuz coğrafya da seçimle kadını başbakan yapan örnek bir ülkeyiz. Belediye başkanlığı seçiminde halkımız dürüstlüğüne inandığı başkanlık döneminde yaptığı işlerden memnun olduysa devam diyecektir. Yeni başkan adayları neler yapabileceklerini, anlatabilmesiyle seçmenden oy isteyeceklerdir.
Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin sigortasıdır. Belediye Başkanları seçiminde Türkiye de çoğunluğu aldığında ülkemizde siyasi istikrar olacaktır. Türk Milletini ileriye taşımayı isteyen siyasidir. Türkiye nefes alacaktır. Türk Milletinin ay yıldızlı bayrağı, Türkiye'nin her tarafında dalgalanacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR