Acil Önlemler Gerekiyor...

Acil Önlemler Gerekiyor...

 

Ptt 1.ligde her geçen hafta zorlu müsabakalara şahit oluyoruz. Bu ligde kimin kimi nerede yeneceği belli değil. Formu iyi olan, hazır olan, çok koşan ve savaşan takımlar galip gelerek hanelerine puanları yazdırıyorular.. Bu sezon Ptt 1.lig'de zirveyle alt arasında puan farkı açılacak gibi görünüyor.. Hedefini Süperlig olarak açıklayan Samsunspor daha ilk iki hafta'da lige havlu atar gibi görünüm veriyor..

 

Takım olmayı unutmuş. Çok koşmayan ve mücadele vermeyen. Kısacası savaşmayan Kırmızı şimşekler uyum sağlama korkusu yaşıyor.. Sakatlıkların fazla olması ve uzun sürmesi Samsunspor'da canları sıkarken, Teknik direktör Erhan Altın zor durumda kalarak her hafta sahaya değişik kadro sürmekte ve bunda da başarılı olamadığını görüyoruz.. Lig başlayalı iki hafta oldu, Puan hanemiz bir. Puan yada puanlardan uzak her geçen hafta zorlanıyoruz gibi geliyor bana.. Yöneticisi ve Hocası iyi yoldayız diyorlar. Ama ne yazıkki futbol sahası hiçte öyle demiyor.. Gerçi maraton uzun bu bir süreç ama bu süreçtende puan kaybetmeyeceksin.. Bana göre defans koridoru Samsunspor'da hiçde umut vermiyor..

 

Ardı ardından atılan her toplarda futbolcular hallaç pamuğu gibi dağılıyor.. Samsunspor Taha'dan çok şey bekliyor , Ama o isteneni vermiyor.. Sanki sırtında fazla yük varmış gibi saha sola dönüşlerinde etkisiz kalıyor.. Serdar Eylik; Büyük umutlarla alındı. Beklenenden çok uzak. Halı sahada top oynarcasına maç çıkarıyor. Mbilla; Takımdan uzak, Uyum sağlayamamış, Topa uzak ve gezerek zaman geçiriyor. Bana göre form'a gerimesi zaman alacak gibi gözüküyor. Umar'a gelince çok fazla alan değiştiriyor, Ayağında çok top tutarak takıma zarar veriyor. Sakladığı toparla rakibe avantaj sağlıyor..

 


Samsunspor sahadaki mücadelesiyle gazı kaçmış bir balon gibi yükselmek yerine, Dibe doğru çöküş yaşıyor.. Takımdaki konsantrasyon sanki yerlerde sürünüyor gibi izlenim veriyor.. Bu takım kendisini yenilemeyip böyle futbol oynamaya devam ederse bırakın 1 ve 2. olmayı bana göre ilk altıya girmesi bile zor olur.. Hal böyle olunca başta Kulüp Başkanı Emin Kar'ın "kulak çekme zamanı geldide geçiyor" sözü geldi aklıma. Arkadaş senin adın Samsunspor. Dik duracaksın, Yenilmeyeceksin, Rakiplerine korku salacaksın, Onlara "ben geçen sene bu ligde final oynadım" dedittireceksin.. Senin hatrını sayacaklar, Senin karşısında korkarak futbol oynayacaklar..


Buraya kadar anlattıklarım, Anlaşıldı gibi geldi bana. İşin zoru Cumartesi gecesi saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs stadyumunda. Form grafiği yüksek. Kendi sahasında rakibine dört çekmiş Bolsupor ile karşılaşacaksın.. Hiçte hafife alınacak bir müsabaka değil. Bolu'ya karşı galip gelemediğin taktirde felaketler Samsunspor'un peşini bırakmayacak gibi geliyor bana.  Son şans, son koz. Elimizdeki bu fırsatı iyi değerlendirerek rakibi 19 Mayıs çimlerine gömmemiz gerekiyor. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR