Zamanı Nasıl Atlatırız..

Samsunspor 2014-2015 sezonunda Ptt 1.lig'de neler yapabilirim mantıgıyla hareket ederek geçen sezonki başarıyı tekrar yakalaya bilmek için büyük bir efor sarfediyor.. Emin Ka ve Yönetimi kendilerine göre nasıl yön çizeriz, neler yapabiliriz? iç ve dış transferleri nasıl kayıpsız atlatabiliriz'in hesaplarını yapıyorlar..


Samsunspor geçen seneden kalan futbolcu alacaklarının bir kısmını ödemişken, diğe bir kısmını ise mevcut futbolculara ödiyebilmek için büyük bir çaba harcıyorlar. Alacakları ödenmediği taktirde futbolcular serbest kalıyorlar.. Zor bir durumda olan Emin Kar ve Yönetimi para bulmak adına baş vurmadık kapı bırakmıyorlar. Yönetim bu kısa zamanda futbolcu alacaklarını ödeyebilmek için çareler arıyor.. Hatta ve hatta Bankalardam kredi kullanarak geçci bir zaman için krizi atlatmaya çalışıyorlar..


Zor bir süreçten geçen Samsunspor Yönetimi kaynak arayışını hız kazandırarak bu hafta sonu Ankara'da Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'u Makamında ziyaret ederek Samsunspor'a kaynak aktarılmasını isteyecekler.. Her zaman söylüyorum Samsunspor köklü bir geliler kavuşturulmadıkça bu para sorunu her yönetimin başını ağrıtacağa benziyor.. Bu zamana kadar köşe yazılarımda belirttiğim gibi. Burası Büyül Şehir yaklaşık iki milyona yaklaşan bir nüfus. Sanayici ve iş adamlarının çokluğuyla tanınan bir Şehir..


Bir marka olan Samsunspor'a yardım edemiyorlar.. Her sezon olduğu gibi bu sezonda kapı kapı dolaşarak toplama suyla bu çarkı çevirmeye çalışıyorlar.. Arkadaşlar bakınız bu işe köklü ve kalıcı bir çözüm gerekli.. Samsunspor para sorununu çözemedikçe kaliteli bir kadro kurması bence hayal olur.. Samsunspor içinde yaşadığ ekonomik krizi atlatarak, Teknik direktör Erhan Altın doğrultusunda önce iç transferi, Daha sonra dış transferde takımın işine yarıya bilecek. Deneyimli ve genç. Çok koşan ve savaşan sporcular transfer ederek yeni sezona merhaba demek istiyorlar.. Önce Samsun'da toplanacak olan kafile daha sonra havaların sıcak gitmesi dolayısı ile bir çok takım gibi Erzurum'da kampa girecekler..


Bayram için Samsun'a dönecek olan kafile, İkinci etap kampını Antalya'da devam edecek. Futbolcularına kondüsyon yüklecek olan ve cigerlerine oksijen depolayarak tam formda bir Samsunspor ligde "biz'de varız" diyecek.. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Samsunspor ligde yine fırtınalar estirerek geçen sezonu aratmayacağa benziyor.. Her şey büyük Samsunspor için..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR