Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YUNANİSTAN İŞGAL Mİ EDİLDİ...

ABD’nin Yunanistan’ın DEDEAGAÇ, KAVALA, SELANİK, LARİSA, STEFANOVİC ve GİRİT’te, HAVA, DENİZ ve KARA birliklerine üs kurup, BİNLERCE tam teçhizatlı askerlerini,  konaçlandırması, BORÇ BATAĞINDA çırpınan Yunanistan’ın, ABD ce İŞGAL edildiği görüntüsünü ortaya çıkarmıştır.

TELEFONDAN RESİMLER 112.jpg

Türk hududuna 30 km. mesafedeki, DEDEAĞAÇ’ta,  ABD nin DENİZ ,HAVA ve KARA BİRLİKLERİ ile üstlenmiş olması, ASKERİ YIĞINAK yapması, Stratejik olarak böyle bir yapılanmanın, TÜRKİYE’NİN bu günlerdeki, SİLAH GÜCÜNDEN tedirgin olan, gerek YUNANİSTAN ve arka planındaki BATI ve ABD nin, FİİLİ bu işgal hareketi, Bir NATO üyesi olan bu ülke için,KABUL EDİLEBİLİR bir hal olmadığıdır. Bizde bir laf vardır. ŞAŞKIN ÖRDEK KIÇTAN DALAR DİYE, Yunanistan tarih boyu batılıların oyuncağı olmuş bir ülke. Aynı ERMENİLER gibi. Kendi benligini bulamamış, Fikri ve eylem olarak o ERDEMLİGE erememiş topluluklar, DOST ve BİRLİK olarak halklarına daha İYİ GÜNLER yaşatılması varken, HIRLAMA ve ZIRLAMA , KUDUZ KÖPEK gibi SALDIRMAYI MESLEK edinmiş yöneticilerin ellerinde OYUNCAK olmuş milletler. AZERBEYCAN  örneği, Ermenistan’ın içine düştüğü hal ortada iken, Yunanistan’ın duydugu tedirginlikle, TOPRAKLARINI ABD ye teslim etmesi, YETERSİZLİGİN, KİFAYETSİZLİGİN, SAHİP OLAMANIN BİR GÖRÜNTÜSÜ degil mi?

Osmanlı ‘nın 20 milyon K2 lik hükümranlığında. MİLLETLER topluluğu halindeki yaşayışındaki, BİRLİK ve BERABERLİGİN 600 senelik, MUKTEDERLİGİNDEKİ, ADALET ve HAKKANİYET içindeki HUZUR ve SUKUNETLİ YAŞAMARI, GERÇEK MANADA İSLAMİ ESASLAR DÂHİLİNDEKİ UYGULANAN ADALETİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ OLMUŞTUR. Batı ve ARKA PLANINDAKİ SİYONİZM’İN kullandığı bu görüntülerin, yeni olmadığı, İnsanlık tarihi içinde birçok örnekleri ile kendini gösterdiğidir.  

EVLAD-I FATİHAN, MADALYASI ile tarihimizin YÜCELTTİGİ RUMELİ, AKINCILARIMIZ, SERDENGEÇTİLERİMİZ ve ALP ERENLERİMİZİN Kanlarıyla sulanmış bu topraklar, Elbette ki, hangi güç gelirse gelsin, TÜRK milletinin kutlu ayak seslerini beklemektedir.

Türkiye’nin İstanbul Boğazı KANAL projesinin,, Dünya dengelerini  değiştirme eylemindeki  TEDİRGİNLİGİN, en belirgin ayak sesleri olan,Yunanistan’ın ABD ce, FİİLEN İŞGALİ, Dünyada SATAŞMA ve YOL KESEN HARAMİ GÖRÜNTÜSÜNDEKİ ABD. nin, EGE DENİZİNDE ülkemizi hedef alma niyetindeki bir davranış olarak yorumlanabileceğidir.

ABD ve AB ülkelerinin 40 yıldır PKK ile ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunlar artık bitme mecburiyetindedir.KUKLA  ABD’ nin ipleriyle OYNATICI SİYONİZM, TRUMP ‘dan sonra gelen BİDEN’in, UCUZ POLİTİKA MEVZUU olabilecek bu girişimlerinin ,BOYNUZ KULAĞI GEÇER dedirtebileceğidir.

ALP ARSLANIN dediği gibi, 500 bin kişilik HAÇLI ordusunu, 50 bin kişilik TÜRK ordusunun, Çanakkale boğazında 7 devletin sulara gömülmesi gibi. Türkiye’ye sataşma durumunda, Şimdiki CORONA MASKESİ gibi, ABD askerlerine CESET TORBASI imalatına şimdiden başlaması tavsiyemiz olacaktır. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ OLDUGU GİBİ, ANADOLU da İŞGAL EDİLEMEZ… İçimizdeki KIRIPTOLARINDA  size kurtaramayacağıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR