Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YANLIŞ DURAKTA DURMA

TEFEKKÜR

Dursen Alemdar

 

YANLIŞ DURAKTA DURMA

 

Türkiye nin Suriye politikasını yeniden gözden geçirmesi zaruretidir. ABD  nin BOP PROJESİ, ki SİYONİZİM ve YAHUDİLERİN bu bölge için öngördükleri, BÖL PARÇAMA VE YUT niyetinin altında yattığı bir projedir. İRAK’ SURİYE’Yİ,TÜRKİYE ve İRAN’I bölerek BÜYÜK KÜRDİSTAN adı altında bir devlet oluşturmak. BÖLÜCÜ bu tasarım ve haritalar ERMENİSTAN içinde geçerli görülürken, KÜRDİSTAN içinde kullanılmaktadır.

 

Uluslar arası hukukta, Devletlerin TOPRAK BÜTÜNLÜKLERİNE riayet etmek şart iken, Dış tahrikler neticesi bölücü unsurların devlet içinde anarşi ve terör çıkarması, Suriye de olduğu gibi, Devletin kendi hukukunu koruması açısından yaptığı ve yapacağı eylemlerin de haklılığıdır.

 

Batının İTİMAT EDİLMEZ, GÜVENİLMEZ Telkin ve talimatları muvacehesinde, Suriye üzerinde oynanan oyunların, Müslüman ı Müslüman a kırdırma, Havadan’da kendileri oyun oynar gibi BOMBARDIMAN yaparak İNSAN KATLETME olarak görülmektedir.

 

Bölge halklarına bu işte DÜŞMANDAN yana olan, İsmi ne olursa olsun, PKK lı, YAHUDİ ve ERMENİ kökenli KÜRTLERİN,  İHANET ŞEBEKESİ olarak kendilerini göstermeleridir.

 

Türk Milletinin ÜMMED inancını yok etmek için, ZİYA GÖKALP’ tan başlatılan TÜRKÇÜLÜK fikriyatı ile, yapılan işlerin ipe, sapa gelmemesi, (Ziya Gökalp’ın İNANÇSIZ bir Kürt olmasına rağmen) bu işin başında görülmesi, Mehmet Akif Ersoy’un da bulunduğu bir fikri münazarada KADER’İ inkar ederek, Kendini kafasından vurması bu yara ile altı ay yaşadıktan sonra, Haçların gölgesinde, bir Hırıstiyan hastanesinde ölmesi gerçeğidir.

 

Cumhuriyet tarihinde 28 kere Devletimize BAŞ KALDIRAN bu unsurların arka planında İngiliz Casusu Lavrens’ten daha nicelerinin yer aldığı, Bu gün ise, ABD ve AB devletlerinin silahlı güç ve lojistik destek olarak varlıklarıdır.

 

Türkiye’yi Gerek İRAK’ ta gerekse SURİYE’ DE kumpasa getirerek  KARASAL ASKERİ HAREKATA ZORLAYAN AB ve ABD ülkeleri, NATO üyesi olmamıza rağmen, ülkemize yönelik PKK  varlığını bir taraftan TERÖRİST sayarken, diğer taraftan da DESTEKLEYEREK Türkiye’ye karşı  HASIM olarak görülen faaliyetler içinde bulunmuşlardır.

 

Bu konumda kendi hukukumuzu korumak için,  Suriye’nin kendi hukukunu korumak için yaptığı eylemlere karşı ,duruşumuzdan vaz geçilmesi gerçeği ile karşı karşıya olduğumuzdur. Batı’nın bizi BATIRMAK için yaptığı oyunları, artık her kez görmekte, yapılan İHANETLER ÇUVALLARA SIĞMAMAKTADIR.

 

Türkiye’nin BOP aldatmacası, karşısında geldiği nokta, Güneydoğunun Kürt oluşumuna dâhilidir. Reisicumhurun öteden beri zikrettiği ŞANGHAY birliği tesis edilmeli, Suriye devleti ile ihtilaf ortadan kaldırılarak Ortak Düşman PKK YOK EDİLMELİDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR