Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YAHUDİ ZÜLMÜ-İSLAM DÜŞMANLIĞI

 

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

YAHUDİ ZÜLMÜ-İSLAM DÜŞMANLIĞI

 

Ortadoğu kaynıyor. Afganistan, İrak ve aylardır Suriye’de ki katliamlara, ilaveten Osmanlı hükümranlığından sonra, kaos içine giren Ortadoğu nun devamlı kaynayan yarası FİLİSTİN, yine bugün kadim tarihinde görüntülerini yaşıyor. Çocuk, kadın, erkek, genç demeden öldürülüyor. 

 

 
 


Amerika ve batılıları arkasına alarak, her türlü aşırılığı bölgede uygulayan İsrail, in varlığı devlet olmaktan öte, TERÖRİST bir devlet olarak kendini tescillettirmiştir.  Devletlerin hükmi varlıklarının, Hukuka bağlılığı ölçüsünde kişilik kazanılırken, aşırılıkları itibar kaybetme olarak görüldüğüdür. Ne var ki İsrail, kendine yakışanı, yakıştırılanı tercih ederek, TERÖRİST kabile devleti olmayı terci h etmiştir. TC. Reisicumhuru  , Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in bu aşırılıkları ve hukuksuzluklarına karşı çıkarak, İSLÂM aleminin sesi olmuştur. Yaptığı zulümler neticesinde canı 8 yılda çıkan, Ariel Şaron’ un oğlu Gilad Saron, İsrail basınındaki makalesinde, “ Amerika Japonya’ya 1945 de Nagazaki ve Hiroşima’ ya ATOM BOMBASI atarak nasıl yüz binleri katletti ise, biz de GAZZE’ ve Filistin lilere  atom bombası atarak buraları temizlemeliyiz” demesindeki SAPIKLIĞIN, Yahudi ‘nin kadim tarihteki karakterini göstermektedir.

 

 

Sayın Reisicumhurumuz ; “Bir tarafta ALTIN’dan saraylar içinde oturan, kendilerini Müslüman zan edenlerle, öte tarafta zülüm, katliam ve açlıkla mücadele eden Müslümanların varlığı, çelişki olarak görülmektedir. “

 

 

Recep Tayip Erdoğan’ın, grup toplantısında manşet olan, Filistin’den yana olma ifadesini, TİYE alan bir konuşma sergileyen CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, Filistin’deki vahşet ve dehşet görüntülerine rağmen, İsrail adına konuşma ve tavır içindeki görüntüsünün devlet adamlığına yakışmayan davranış olduğudur. MONŞER’ler ve ANGLO SAKSON özentisi içinde CHP ve HDP nin faaliyetlerinin, TELAVİV, LONDRA ve BERLİN merkezli kaydırmaları, Türkiye üzerinde bin yıldır yıkma planları tasarlayan HAÇI SEFERİ KAFALILAR ve, işbirlikçilerinin ispat’ı vucut etmeleri olarak görülmektedir. 

 


 

Filistinden son görüntüler. Mescid’i AKSA daki Müslümanlara yapılan eziyetler ile, Kolu kırık sargılar içindeki KÜÇÜK BİR ÇOCUGA, İsrailli Yahudi bir teröristin yaptığı eziyet… Dünya bunu ALTMIŞ YEDİ YILDIR görüyor, ama Müslüman oldukları için aldırış etmiyor. Bunların korktukları IŞIT –DEAŞ-ŞAM İSLAM DEVLETİ her ne ise, Türiye’ninde dahil edildiği hava operasyonları için ATMADIKLIRA TAKLALAR kalmamışken. PKK hedeflerine de, niçin ORTAK OPERASYON yapmadıkları soruları akla geliyor. DOST GÖZÜKEN DÜŞMANLARIN olduğu, bir var oluş içinde, Türkiye siyasetini en iyi yöneten bir yönetime sahip olmamız, daima ABDULHAMİD’ akla getirirken, “DÜŞMANIMIN,DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR” siyasi vecizesini akla getiriyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR