Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Ve horozun başı kesildi

 Evet, beş yıl önceydi. Düştüğümüz sene 2-1 galip geldiğimiz maçta ben de bu büyük taraftarlarımız da Denizli Atatürk Stadı'ndaydık. Kaderin cilvesine bakın ki o sene yendğimiz halde küme düşmüştük. Şimdi de kazanan taraf biziz, fakat 1 farkla. Bu defa şampiyonluğa gidiyoruz.
  Bir önceki yazmış olduğum yazımda, takımımız için, "Bir şarkısın sen" demiştim. Aslında takımımız bizim için bir yaşam felsefesi ve nefes alıp vermek desem galiba yanlış olmaz diye aklımdan geçiriyor, sizlerinde bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Geçen hafta kendi saha ve seyircimiz önünde 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız maçtan sonra da, "Aman ayaklarımız yere sağlam bassın" diyor, Denizli'de çok zor bir karşılaşmaya çıkacağımız için  hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi uyarmak istemiştim. Nitekim öyle de oldu. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen, hem de oyun 1-0 lehimize iken, Denizlispor atak üstüne atak yapıyor ve eğer ki kalemizde "Allah nazarlardan korusun, Maşallah" diyorum. Ahmet Şahin olmasaydı, belki de rakibimiz maçı farklı kazanabilirdi. O zaman bizi de sıkıntılı haftalar bekleyebilirdi. Ama ne mutlu bize ki, Ahmet gibi bir kalecimiz var. "Sağolasın Ahmet'im, ellerine yüreğine sağlık kardeşim" derken, maçta böylelikle 1-0 lehimize tamamlanmış olup, puan hanemize bu defada "Horozun başını keserek" 3 puanı yazdırmış olduk.
  Taraftarlarımıza gelince, her zamanki gibi süperlerdi. Ben yine onların karşısında düğmemi ilikliyor, onları ayakta alkışlıyorum. Sanki Denizli'de değilde, Samsun'da gibiydik. Ortam o kadar güzeldi ki, kimler yoktu kimler. Çılgınlar, Şirinler,Samsunspor-Biz, Şehzadeler, İstanbul Grubu, 1986 Termeli Gençler, Bengülüler, Kasırgalar, Koskoslar, Bodrum(55)liler vs. tüm kahraman taraftarlarımız Denizli'yi inlettiler ve "İşte taraftar, işte şampiyon" diye çılgınca sevindiler. Sevinmekte haklarıydı. Size helal olsun, arkadaşlar. Sevinin arkadaşlar, gün Samsunlu'nun, Samsunsporlu'nun günüydü.
  Artık fazla söze gerek yok diyerek, buradan sözlerime ve yazıma son vermeden, takımımızı ve konuklarını Denizli'de yeni açmış oldukları, muhteşem otellerinde süper bir şekilde eksiksiz misafir eden, aslında Samsunlu ve Samsunsporlu olan Denizli North Point Otel'in sahipleri Fethi ve Süleyman Eldemir kardeşler başta olmak üzere, tüm personele de buradan bir Samsunlu olarak, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
  Birde başta basınımız olmak üzere bizleri Pamukkale'nin esrarengiz güzelliğinin yanı sıra arka yüzünde kendini gizlemiş olan tarihi antik kentini beraberce rehber eşliğinde gezerek görmemizi sağlayan, Samsunumuz'un çocuğu olan Samsunsporlu milletvekilimiz Sn. Fatik Öztürk'e de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, haftaya Erciyes maçında ayaklarımızı yere sağlam basarak, buluşmak dileğiyle "Hoşçakalın, kalın sağlıcakla" diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR