Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Ve Bakkal kepenk kapattı

 Merhabalar sevgili Samsunsporlular. İnsanın bazen hayatında en zorlandığı anlar vardır ya; işte ben de şu anda inanın ki geçen hafta oynadığımız ve birçok şeyi kaybettiğimiz Kayserispor maçından sonra bu satırları yazarken boğuluyorum! Gözlerimden yaş bile akıyor. Çünkü bizler bu memleketin evlatlarıyız. Samsunluyuz, Samsunsporluyuz! Başımıza silah da dayasalar, ne bu armanın ne de bu güzel renklerin peşine gitmekten asla ama asla vazgeçmeyiz, geçemeyiz arkadaş! Nedeni ise işte bu güzel armanın ve renklerin peşinden içeride, dışarıda; yağmur, çamur demeden takımlarını destekleyen büyük taraftarlarımızın başları öne eğildiği zaman yazımı yazarken zorlanıyorum, arkadaşlar!
 Aslında bu hafta sizlere ilk defa daha önceki yazılarımın aksine maç yazısı yazmak istemiştim. Fakat maç yazısından daha çok saha kenarında bizim gördüklerimizi, son maçlarda bir türlü göremeyen ya da kişisel sorunlarından dolayı egosuna yenik düşerek, şaşıran ve bizlere hiç bir final maçını kazandıramayan Mesut Bakkal'a müsadenizle sizin de sesiniz olarak, kendimce gördüğüm ve inandığım eksiklikleri ve yanlışlıkları maddeler halinde sormak istiyorum. Şimdi gelelim takımımızın başına geldiği ilk günden beri yenilse bile sonuna kadar desteklediğim, kendisine daima güvendiğim Sn. Bakkal'a yönelik sorularıma:
  Soru1: "Geldiğiniz günden itibaren -ben de dahil olmak üzere- her kesimden büyük destek görmenize rağmen neden hiç bir final maçlarını bizlere kazandıramadınız?"  Soru2: "Elinizdeki futbolculardan neden yeterince faydalanmak istemediniz: Serdar Özkan, Oğuzhan Azgar, Anıl Dilaver vs. bir futbolcuyu kazanmak mı yoksa kaybetmek mi daha kolay hocam?"
  Soru3: "Kayserispor maçından önce 1 haftalık kampınızı neden Ankara'da yaptınız? Sizce iklim şartları ile kilometre yakınlığı Kayseri'ye daha uygun olan Nevşehir'de bu kamp yapılamaz mıydı?"
  Soru4: "Son haftalardaki oyuncu değişikliklerindeki ve oyun okumadaki yanlış tercihleriniz için ne diyeceksiniz? Sizce Kayseri maçındaki Uğur ve Samet Hasan tercihlerindeki düşünceniz neydi?"
  Soru5: "Samsun'a gelirken bizler yani bu büyük camia kadar bu davaya -lütfen doğruları söyleyin- inandınız mı yoksa inanmış gibi mi gözüktünüz?"
  Soru6: "Şöyle bir düşünelim. TFF'nin vereceği karar eğer ki puan silme olursa bu kadar puan kaybından dolayı (Allah Korusun) ligden düşersek bizlere ne gibi bir açıklamanız olacak?"
 Aslında Sn. Bakkal'a o kadar çok sormak istediğim soru var ki anlatamam. Ama TFF'nin şike ile ilgili vereceği kararı beklediğimizden dolayı şimdilik susuyorum. Karardan sonra bu soruların devamını Mesut Hoca'nın yanı sıra Yönetim Kurulu'na da yönelteceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın! Eğerki takımımız Süper Lig'de kalacaksa da, düşecekse de seneye bizimle çalışmak isteyen teknik ekibin önce egolarından sıyrılması lazım. Başlığımda da belirttiğim gibi "Bakkalın kepenklerini erkenden kapatmaması lazım! Kadir Has Stadı'nı inleten ve oradaki Kayserispor taraftarlarını susturan taraftarlarımızı bir kez daha kutluyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR