Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TÜRKMENDAĞI MACAHİTLERİ

Türkmen dağında  MÜCAHİTLER tarihe altın sayfalar ekliyor. Çeşitli kaynaklardan alınan bilgi ve görüntülerde. Rusların, Eset güçlerinin,  ABD destekli PKK oluşumu PYD nin bütün silah üstünlüğüne rağmen, Türk ve Müslüman güçlerden korkularından altlarını ıslattıkları gerçeğidir. 

Ele geçen ve ölü olarak teşhis edilen KAFİR askerlerin üzerlerinden, paketlerle “UYUŞTURUCU HAP” çıkması ,Tarihteki HAŞHAŞİ  geleneğinin, bu gün, bu ŞER GÜÇLERCE aynen uygulandığıdır. Ele geçen esirlerin, Türk askerlerine yanaşamadıkları, görüntülerinden korktukları, Boylarını dört beş misli büyük gördüklerini, ellerini uzattıklarında , uzayan ve kendilerini yakalayacak bir kol görüntüsü gördüklerini anlatıyorlar. Adımlarının normal insanın beş altı misli uzun adımlarla hareket ettiklerini görerek korktuklarını itiraf ediyorlar. Türkmen mücahitler ile Türkiye’den kafirle savaşmak için o cephede savaşan MÜCAHİTLERİN, DİN İÇİN,VATAN İÇİN, CİHAD ‘a koştukları GURUR İFADELERİ ile süslenirken,  Mersin den, Limandan emekli bir baba ile, 29 yaşındaki oğlunun birlikteki CİHAD’ çı görüntüleri, Türk milletinin tarih boyu değişmeyen karakterini göstermesi bakımından önem arz ediyor.

Kafirlerin taktiği, HAVADAN BONBARDIMAN. Mertliğin değil, NAMERTLİĞİN en belirgin göstergesi. Bir babayiğit çıksa da, bu uçaklara karşı, kullanılacak MOBİL FÜZE sistemlerini bu mücahitlere verebilse, onlarında beli kırılacak. Bir yanda PKK, nın SUR’daki kalan döküntüleri, Fare gibi dehlizlerde, menfezlerde son çırpınışlarını yaşarken, Meclisteki aynı işin başı olanlara, biz maaş verip ADAM YERİNE KOYUYORUZ. Kandil de artık barınamayan ERMENİ PKK. Şimdi yeni yeri, KARABAĞ’ DA mekan hazırlığında. Kardeş ülke Azerbeycan İŞGAL edilmiş toprakları hala kan ağlıyor. Aynı oyun Ruslar ca orada da oynandı. Ermeni çetelerine güç ve yön veren Rus’ların desteğiyle KARABAĞ’ı  Ermeniler işgal etti,Binlerce Müslüman’ı  eziyetlerle şehid etti. Bir sözümüz var, “KÖPEGİN ECELİ GELDİĞİNDE CAMİ DUVARINA İŞER” diye. PKK bu pisligi  SUR’da, CİZRE’ de, yaptı. Başına TSK nın BALYOZ GİBİ YUMRUGUNU YEDİ. Şıkışmış Fare gibi, dehlizlerde, lağımlarda, bizi kurtarın diye bağrışıp duruyor. Meclisteki semirmiş cinsleri de, sonlarını hazırlamak için, köşe bucak dolaşıp  havlayıp duruyorlar.

Terörist başı,Demirtaş’ın, “YENİ ŞAFAK ve AKİT GAZETELERİNİ” meydanlarda hedef göstermesi ve bu gazetelere yapılan saldırının kimin tarafından yaptırıldığını göstermiştir.”YILANI BİR TÜRLÜ BAŞINDAN TUTMAK İSTEMEYEN “ bu günkü yönetimin, Peygamber SABRI göstermesine rağmen, Karşıdakilerin FİRAVUN inadı ile hala, gerçeği görememeleri , ne derece GAFLET-DELALET ve İHANET içinde olduklarının göstergesi olmuyor mu. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR