Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Teşekkürler Samsunsporumuz ve Sayın Valim.

Bolu'ya konuk olan 'Kırmızı-Beyaz'lılar rakibine şans tanımadı. Agbetu'nun 10. dakikadaki golü ile sahadan zaferle ayrılan takımımız uzun yıllar sonra Bank Asya'da liderlik koltuğuna oturdu.
Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde 32. dakikada 10 kişi kalan rakibi Kartalspor'a karşı oynadığı kötü futbol ile taraftarlarına adeta 'saç baş yolduran' ve liderliği elinin tersiyle geri çeviren Samsunspor bu hafta Bank Asya 1. Ligi'nde 22. haftanın açılış maçında Boluspor'un konuğu oldu. 'Kırmızı-Beyaz'lı ekibimiz rakibini tek gol ile geçmeyi başararak taraftarlarını sevindirdi.
Bana göre bu hafta ki Boluspor maçı 6 değil 9 puanlık bir maçtı. Çünkü bir daha ki haftayı bay geçeceğimiz için takımımız çok kritik bir maça çıkmıştı. Buradan alınacak olan puan yada puanların farkında olacaklar ki rakibine karşı yoğun bir baskıyla oyuna başlayan takımımız  istediği golü de erken bulunca, kendi oyun ve mücadelesini sahaya yansıtmış olmasına rağmen defansı çok ağır olan Boluspor'u, biraz daha dikkatli ve akıllı oynasa idi inanınki farklı mağlup etmemesi  için hiç bir sebep yoktu.
Gelelim Hocamız Sn. Kalpar'a; Bu zamana kadar yazmış olduğum yazılarımda hocamıza karşı belki biraz acımasız davranıyorum. Fakat bu ligde 5. yılımız olduğu için bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak yeri geldiğinde kendisine her zamanki gibi özeleştiride bulunarak yazmaya da devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Çünkü biz Sn. Kalpar'dan 'Şampiyonluk' istiyoruz. Şimdi gelelim, son haftalarda büyük bir form düşüklüğü yaşayan Adem Alkaşi'nin yerine Musa Büyük'ü oynatarak doğru hamleyi yapmasında kendisini takdir ederken, ayrıca da 'ilk defa' kutluyor ve Billy Mehmet, İzzet, Dilaver'den de nasıl faydalanması gerektiğini araştırmasının yanında son zamanlarda oyunda hiçbir varlık gösteremeyen Abdülaziz ve Zenke'yi de uyararak kendilerine 'çeki düzen' vermelerini ve oyunda kaldıkları süre zarfında akıllarının sadece saha içinde olmasını Sn. Kalpar'dan temenni ediyorum.
Sıra geldi taraftarımıza: Taraftarımız için aslında söylenecek fazla söz yok. Bolu'da kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran, yaz, kış demeden takımlarını hem içeride hem deplasmanda Samsun ve çevre illerden gelerek çılgınca destekleyen taraftarlarımıza 'helal olsun!' derken, hepsini alkışlıyor, bundan sonraki haftalarda da aynı güzellikte içten sevgi ile takımımıza 'Hep destek tam destek' diyor ve kendilerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Evet şimdi gelelim Sn. Valimiz Hüseyin AKSOY'a: yaklaşık 20 gün önceki oynamış olduğumuz Altay maçı sonrasındaki Denge Gazetesi'nde 02.02.2011 tarihli santra adlı  köşe  yazımda  sizin önderliğinizde  Sn. İl Emniyet Müdürüm ve Sn. Gençlik ve Spor İl Müdürüm'e maraton ve kale arkası trübünündeki taraftarların çilesinden şahsım tarafından bahsetmiş, stad içi ve stad dışındaki sıkıntıları dile getirmiş olup, sizden şehrimizin Mülk-i Amir'i olarak bu konular hakkında çözüm bulmanızı tarafınıza arz etmiştim. Bilgilendirmek amacı ile tarafınıza yazmış olduğum köşe yazımdan bir hafta sonra sorunlarımız ve sıkıntılarımız  ile  bizzat yakından ilgilenerek tarafıma göndertmiş olduğunuz 09.02.2011 tarihli bilgilendirme yazısından dolayı önce kendi şahsım adına sonra da tüm Samsunlular adına sizlere teşekkürlerimi sunar ve bundan sonra Samsunumuz adına yapacağınız ve yapmakta olduğunuz bu kutsal görevinizde  başarılar diler, saygılarımı sunarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR