Tatil dönüşü merhaba

Yaklaşık bir haftalık ayrılıktan sonra siz değerli okurlarla birlikte
olmak gerçekten güzel , yazacak o kadar konu varki hangisinden başlayacağımı bilemiyorum.

Aslında doğrusunu ararsanız bu günkü mevzum Tirvanalı Remzi idi , kim bu Remzi derseniz Of elektrik kurumunda arıza memuru dillere destan bi adam  ancak onu daha sonraki yazılarımda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.


Geçtiğimiz bir haftalık süreçte en önemli gelişme şüphesiz yeni kurulan ilçelerde Ak partinin yapmış olduğu atamalar ve bu atamalarla ilgili meslektaşlarımın yorumları , bu konuda hayli uzun birkaç yazı yazmayı düşündüğümden detaylara girmeyeceğim.


Bir başka önemli konu 19 Mayıs Üniversitesinde değişen yönetimin
çiçeği burnundaki rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Akan"ın yaptığı atamalar. Diğer önemli konulardan birisi de yaklaşan yerel seçimlerde aday olmak isteyen mevcut Başkanlarla yeni atanan İlçe Başkanlarının durumunun masaya yatırılması. 

Acaba kaş yapayım derken gözünü çıkarma ihtimali olan Başkan kim sizce? Edindiğim intiba o ki yapılan atamalarla ilgili haksızlık olup olmaması noktasında kimsenin ağzını bıçak açmıyor.


Sana göre  kazanmasına ihtimal dahi verilmeyen Merkez İlçe Seçimini söke söke alan İbrahim Sandıkçı neden devre dışı bırakıldı bunu kimsecikler yazmıyor. Ne olur ne olmaz atanan adamlarla arayı iyi tutalım düşüncesi hakim olmuş şehre. Ancak Unutmayalım ki haksızlık karşısında susma şeytanın işidir. Önümüzdeki günlerde yazmayı düşündüğüm yazıların ana başlıklarını Sizinle paylaştım , detaylarını ve arka planlarını paylaşmak üzere hoşçakalın İyi haftalar. 
       
 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR