TARAFTAR AFFETMEZ

Değerli sporseverler; önceki köşemde bilerek yazım yanlışları yaptım. Fark edeceğinizi umarak. Tabi sizlerde fark ederek bana geri dönüşler yaptınız, teşekkür ederim.
Konumuza dönecek olursak tekrar Fatih Terim'in gönderilmesi ile ilgili konuşmak istiyorum. Çünkü hala öfkeliyim! Bir sporsever olarak öfkelenmemek elde değil.
Malum Burak Elmas birkaç gün önce bildiğiniz gibi Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Programda "Ben 3 yıllık proje ile geldim. Bu beş altı ayda yargılanamaz" gibi ifadeler kullandı. "Madem öyle o neden beş altı ayda hocanın biletini kesti?" diye sormaz mı taraftar? Sorar.
Bildiğiniz gibi düzenli olarak teknik direktör değişiklikleri yaşanıyor. İçimden bir ses Galatasaray'ın hali Erzurum, Malatya ve Kayserispor gibi olacak diyor. Galatasaray ligden de düşer gibi zaten. Ne olur bilemiyorum, ligden düşerse. Siz Samsunlular bilirsiniz. nasıl bir duygu? Bu konuda geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Taraftara yine affettirmedi bu programa çıkması. Çünkü herkes "Yine çok konuşuyor, öz konuşmuyor" dedi. Aynı lafı dolandırdı, bir şeyler dedi ama ne taraftarı anladı, ne bir şey.
Israrla Işıtan Gün'ü savundu, Ya Işıtan Gün takımı rezil eden birisi, nasıl savunur onu anlamıyorum. Birbirlerinin yalanlarını kazara ortaya çıkarıyorlar. Bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
Sizde anlamıyorsunuzdur eminim.
Neyse benden bu kadar. Şimdi bir kahve içeceğim. Bir kahve bana iyi gelecek yaralarımı saracak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dilek Kandemir Arşivi
SON YAZILAR