SORULARIMIZDAN BİRİNİN CEVABI...

SORULARIMIZDAN BİRİNİN CEVABI GELDİ

Her zaman söylediğim bir sözü tekrarlayarak bu günkü yazıma başlamak istiyorum. Amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.

Bu güne kadar yazmış olduğum yazılarla ilgili  sorduğum  sorulara cevap gelmişse gereğini  yaptım. Yazdığım yazılarla ilgili yanlış bilgi almış isem onu da düzelttim. Zira  durup dururken insanların onuru ile oynamanın vebalini bilmeyecek kadar maneviyat yoksunu değilim.

İl Özel İdaresi ile ilgili yazdığım yazılarla ilgili sayın Valimizle görüştüm. Ancak yazdıklarımın doğru olduğunu kendileri de söylediğinden olayın üzerinde durmadım. Ancak daha sonra gelen belge ve bilgiler  İl Özel İdaresi'nde farklı olayların yaşandığını gösterince bu konuda  geniş  çaplı bir araştırma  yapma gereği duydum.

Bu çalışmamız bittiğinde sizleri detaylı bir biçimde bilgilendireceğimizi bilmenizde fayda var.

İlkadım Belediyesi ile ilgili sormuş olduğum 10 sorunun birisine yetkili ağızlardan bizzat bana gelinerek verilen cevaptan tatmin olduğumdan  bu konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sorduğum sorulardan birisi sayın Başka'ın  eşinin İlkadım Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon kurulunda görev yapıp yapmadığı ve şayet görev yapıyor ise ne kadar ücret aldığıydı?

Gelen arkadaşımızın verdiği bilgi Lütfiye Hanımın çok değerli bir insan olduğunu ve bu işi sadece ve sadece sosyal faaliyet ve eşine destek olmak amacı ile yaptığını, ücret almasının söz konusu olmadığını, hatta bu konudan fevkalade rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

Bu konuda biz kanaat beyan etmekten ziyade soru sormuş olduğumuzdan sorumuza gelen cevabı da siz değerli okurlarımızla paylaşmayı  kendimize görev kabul ettiğimizden sizlerle paylaşmaktan  onur duyarız.

Bizim işimiz yapılan yanlışların düzeltilmesi adına eleştiri yapmaktır. Yapılan hatalardan dönülür ise bundan memnun oluruz ve gereğini de yaparız.

Bu şehirde kim taş üzerine taş koyarsa onu elimizin üzerinde tutarız. Kim de devleti soymaya kalkarsa gereğini yaparız.

Ümit ederim ki  yanlış yapanlar bu hassasiyete dikkat edip, kendilerini düzeltirler de biz de buradan sizlerle paylaşırız.

Çarşamba'da bir dostumu ziyarete gideceğimden bugünkü yazımı biraz kısa tutmak zorunda kaldığımdan sizlerden özür diliyorum. Bu dostumun yazdığı kitapla ilgili sizleri bilgilendireceğim. Kalın sağlıcakla 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR