Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞIMARIK OĞLAN . . . YAHUDİ

Bir dönem İspanya’da,İğneli Fıçı ayinleri, İnsan kanı ile yoğrulmuş hamursuz ekmekleri, Faizcilik yoluyla ekonomik sömürüleri, ahlaksızlıkları, ihanetleri sonucu, Topluca sürgün edilen Yahudilere, Allah’ın kitabımızdaki ikazına rağmen, kucak açan Osmanlı İmparatorluğu, tarihinin en büyük hatasını işlemiştir.

Tarihi süreç içinde, Osmanlı Devletinin çöküşünde başrol oynayan Yahudi. Kendi emellerine en büyük engel gördükleri Sultan Abdulhamit’i taht’tan çeşitli entrikalar ile indirerek, kendine iyilik eden Türk Milletine en büyük ihaneti yapmıştır.

Allah’ın verdiği nice nimetlere ve içlerinden gönderdiği Peygamberlere rağmen, daima sapıklığı tercih etmiş olan Yahudiler, Birçok Peygamberi şehit etmiş. Hz. İsa’ nında, Çarmıha gerilmesinde en etken unsur olmuşlardır.

Cumhuriyet hükümeti dönemlerinde, Nazi Almanya’sının bu şerli, yaramaz, lanetli millete karşı giriştiği İnsan avı sürüven’ inde, Kaçabilecek bir ülke olarak Türkiye Cumhuriyetinin kapılarını açması, Devlet kadrolarında yetkili ve etkili imkanlarla donatılmaları, Ticari hayatta, bilhassa, ihracat ve ithalatta, havadan para kazanma imtiyazlarının ellerine verilmesi, Türk insanı için, sayılabilecek ikinci büyük hata olmuştur.

Bir tarafta Yahudi, bir tarafta sahte Sabataist’lerin, Türkiye’nin kaymağını yiyen, her türlü politikasına etkili , konuma gelmişlerdir.

Bu gün değişik kimliklerle, basında ve TV. yorumlarında öne çıkarak, Hükümetin İsrail konusundaki, söylem ve politikalarını eleştiren kişilerin, köken, nesep ve tabiiyetleri incelendiğinde, ortaya çıkacak gerçek, Siyonizm’e bağlandığında şaşırtıcı olamayacaktır.

Şehrimizde dahi, İlahiyatçısından tutun, değişik branşlarda, akademik kariyerde birçok kişinin, kökeni Yahudi ve Siyonizm’e bağlı değişik adlardaki özel, vakıf ve kurumların daveti ile Amerika ve Avrupa’ya seyahat masrafları karşılanıp ceplerine harçlıkları konarak, bazıları maaşa bağlanarak, kendilerine tabi edildikleri bilinmektedir.

Mason locaları ve bunların alt kuruluşu olan, Rotary ve Lions kulüpleri ve şehrimizde, daha da geliştirilerek on ün üzerinde sözde yardım ve kültür kuruluşları ile bu sarmal’ın yapılanması görülmektedir.

HÜKÜMET ;

-Türk Donanmasının Akdeniz de daha’da çok görüleceği ve etkili olacağı.

-İsrail ile Ticari alış verişin askıya alınacağı.

-İsrail ile Askeri anlaşmaların dondurulacağı.

İsrail mallarına BOYKOT yapılması milli bir görevdir.

Şımarık İsrail oğlan’ının yaptığı zulümlere , Artık dur deme zamanın geldiğini göstermektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR