SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR

SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR

Samsunspor İzmit Kartepe Kampı'nın 1'inci etabı bitmek üzere. İzmit Kartepe Kampı'nın yöneticileri memnun oldum. Yıllardır Samsunspor formasını başarı ile temsil eden Kenan Yelek ve Kaleci antrenörü Yunus Şenocak kampta kendilerini ispatlamış oldular. Başarılı bir sistem uygulayarak titiz çalışmalar neticesinde, Samsunspor'a güç ve dayanıklılık veren antrenör Yelek ve Şenocak’ı gazetem adına kutluyorum. Samsunspor İzmit Kartepe Kampı'ndan dönecek ve 2 gün bayram izni verilecek. Daha sonra Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan Kırmızı Beyazlılar 2'inci etap kampı için yola çıkacak.

 

 

Çok önemli bir konuyu anlatacağım. Dışarıdan milyarlarca para verip teknik direktör aramak gereksiz. Samsunlu antrenörlerin bir eksiği olmadığını düşünüyorum. Dün akşam Samsun'da aldığım deprem istifa haberi beni de şok etti. Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüten ve basının ve taraftarının baskısını sırtlayan Sportif Direktör Coşkun Zeren'in istifası Samsunspor'da deprem etkisi yarattı. Samsunspor'da fikir ayrıcalıkları oluşmamasını ve yönetimin kenetleyip her olaya beraber el atmasını istiyoruz. Bu sayede istifalar olmayacaktır. 


Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve Yönetimi ağırlaşan maddi sıkıntılara rağmen takımı ayakta tutabilmek adına transfere devam ediyor. Şehir desteğini arkasına alamayan Başkan Erkurt Tutu buna rağmen Samsunspor taraftarlarını memnun edebilmek adına gece gündüz çalışıyor. Samsunspor’un rotası bu sezon da finalden değil, direk olarak Süper Lig. Samsunspor’umuzun aslında tek kurtuluşu Süper Lig değil, elbette Süper Lig'e çıkmak bizi sevindirecek fakat Süper Lig'e çıkabilmek için biz taraftarlar, gazeteciler ve şehrin dinamik olarak bu işe el atmamız gerekiyor. Sadece yönetim bu işi başaramaz eğer ki bu şehir Süper Lig'i çıkış kapısı olarak görüyor ise o zaman birlikte çalışmalıyız, yönetim, taraftar, gazeteciler, Samsunlular ve Samsun'da ekmek yiyen iş adamları birlikte olmalıyız. Unutmayın Samsunspor kazanırsa şehir kazanır. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR