SAMSUNSPOR'DA GÖZTEPE HAREKATI

SAMSUNSPOR'DA GÖZTEPE HAREKATI

PTT 1.Lig'in 12'nci haftasında Samsunspor zorlu İzmir deplasmanında son haftaların formsuz ekibi Göztepe'ye konuk olacak. Samsunspor maçının çok çekişmeli geçmesi bekleniyor. Manisa'da oynanacak müsabanın önemi çok büyük. Samsunspor zirveden kopmama ve bu maçtan mutlak galibiyet beklerken rakibi Göztepe ise lider Samsunpor'u yenmek için mücadele verecekler. PTT 1.Lig'nin önemli müsabakalarının başında gelen GÖztepe-Samsunspor maçının bu hafta önemi çok büyük. İki takımda sahada kazanmak adı mücadele verecekler. Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat takımına güvendiğini ve müsabakadan kayıpsız ayrılmaya çalışacaklarını vurguladı. Milli maç arası iyi kullanan Kırmızı Beyazlılar yara sardı. Takım şuanda hazır durumda. Ivanov hariçinde sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Ivanov ise PTT 1.Lig'in 2'nci yarısına yetişecek. 


Samsunspor Yönetimi başta Başkan Erkut Tutu olmak üzere bu müsabakaya büyük önem veriyorlar. Deplasmandaki oynanacak Göztepe maçına tam kadro katılacalarını ifade eden yönetim, mutlaka kazanarak Samsun'a döneceklerini ifade ettiler. Göztepe yönetim Samsunspor maçının çok önemli olduğunu biliyor. Dolayısıyla kadro oyuncular bu maça çağrıldılar. Bu şunu gösteriyorki Samsunspor'un futbolcu kadrosunun inancı PTT 1.Lig'de ki diğer takımlarıda etkilemiş. Göztepe taraftarlarının cezalı olması neticesinde bu maça giremeyecek olmaları, Samsunspor için avantaj olduğunu düşünüyorum. Göztepe'de hücum oyuncularından en tehlikeli olan Vlemicnkxx kontrol etmek gerekiyor. Nasıl bizdeki Ofoedu'yu oynatmıyorlarsa bizim Vlemicknxx oynatmamamız gerekiyor. Öte yandan Göztepe'de tekrar kadroya çağrılan Leroy bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Vlemickxx tutarken, Leroy'u boş bırakmalıyız. Göztepe en son İzmir derbisinde Karşıyaka'ya mağlup olarak, sıkıntılı bir sürece girdi. Taraftarlarını mutlu etmek isteyen Göztepe bu maça asılacaktır.

Samsunspor ise başarılı Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde hafta boyuncu antrenmanlarını sürdürerek bu maça galibiyet parolası ile çıkacaklar. Samsunspor'da Ofoedu'nun sağlık durumunun iyi olması ve Taha Yalçıner'in temposunun yükselmesi, sağ bekte Canberk'in iyi olması ve Mehmet Çakır'ın hafif geçmesi Kırmızı Beyazlı Camia'yı rahatlattı. Biz onların oyuncularına önlem alırken, onlar bizim hızlı hücum oyuncularını durdurmaya çalışacaklar. Fakat bu oyunun galibini ortasahalar belirleyecek. Müsabakadan galip gelecek taraf ortasaha en iyi hareket taraf olacak. Kırmızı Beyazlı taraftarlar bu zorlu müsabakada takımlarını yanlız bırakmayacaklar. Ayrıca Göztepe taraftarının cezalı olması, bizim taraftarımızın sesini yükseltecek. Buda Samsunspor lehine bir atmosfer oluşturacak. Zorlu bir karşılaşmada hepimizin hedefi 3 puan.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR