Mehmet Ali Coşkuner

Mehmet Ali Coşkuner

SAMSUN VE MUSTAFA DEMİR 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 19 ay önce yapılan yerel seçimlerde yapılan bütün olumsuzluklara rağmen gece gündüz çalışarak seçimleri kazanmıştır. 

Bütün ihanet içinde bulunanlara rağmen kazanmıştır.  Mustafa Demir, siyasi ve devlet adamlığında becerikli ve çalışkanlığı ile tanınan bir memleket sevdalısıdır.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildiği günden itibaren tek bir gün tatil yapmadan görevinin başında gece gündüz hizmet vermeye devam etmektedir. Koronavirüs ile mücadelede verirken, belediye hizmetlerini de aksatmadan sürdürmektedir. 

Samsun, Mustafa Demir ile akıllı şehir olma yoluna çıkmıştır.  Samsun, Mustafa Demir ile vicdanlı şehir olma yoluna çıkmıştır.

Amacı eser ortaya koymak olan Mustafa Demir’in  yanında yer almak her memleket sevdalısının boynunun borcudur. Bunun yanında önüne engel çıkarmaya çalışanlara karşı mücadele etmekte görevidir. 

Samsun, Mustafa Demir ile şahsiyet olma yolunda ilerleyen bir şehirdir. Çünkü Mustafa Demir’in önceliği insandır.

Samsun, Mustafa Demir ile yaşlı, kadın, çocuk, engelli dostu olan bir şehir olmuştur. 24 saat sokaklarında huzur içinde gezilmektedir.  Mustafa Demir ile şehirde ayrımcılık bitmiştir, kurumlar ve yöneticiler arasına huzur gelmiştir. 

Bugüne kadar Samsun’da rastgele, keyfekeder, plansız, programsız, hesapsız, kitapsız işler yapılmıştır.  Şimdi sadece Samsun’un öncelikli ihtiyaçları karşılanmaktadır. 

Samsun, Mustafa Demir ile gereksiz harcamalardan ve borçlanmalardan kurtulmuştur.  Bu durumda Samsun da geçmiş yıllarda şovmenlik yapanların şovmenlik maskesi düşmüştür. 

Mustafa Demir, ülkesine ve milletine hizmet yolunda olan, bu yolda engel tanımayan, milletimize mahcup olacak bir işin içine girmeyen bir siyaset ve devlet adamı, bir belediye başkanıdır.

Mustafa Demir, başkaları gibi vatandaşı vaad yağmuruna tutup sonrasında unutanlardan değildir. “İman varsa imkan da vardır” diye düşünenlerdendir. 

Şov peşinde koşanların ne hale düştüklerini hep birlikte gördük, yıllarca bu görevlerde bulunanlar bugün milletin içine çıkamazken, Mustafa Demir her gün milletin içindedir.

Kısacası demek istediğim şu ki;  Mustafa Demir’in  becerisi ve çalışkanlığı ile belediye başkanlığı görevine geldiği günden itibaren Samsun için yaptıkları ortadadır.

Samsun Mustafa Demir başkanlığında akıllı ve vicdanlı şehir olma yolunda ilerlemektedir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Mehmet Ali Coşkuner Arşivi
SON YAZILAR