Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PİRAMİDİN UCUNDAKİ DENGE

TEFEKKÜR

Dursen  Özalemdar

 

PİRAMİDİN ÜCÜNDAKİ DENGE

 

Ülke yönetiminin belirleneceği bu gün kimileri için sıradan, kimileri için de ehemmiyet arz eden bir gün olmaktadır. İktidar ve muhalefet çekişmesinde seçim içinde söylenen birçok sözlerden altı çizilebilenlerin, serapa Vaat’lerin yanı sıra, altında TEHDİT yatan bir çok ifadeyi de gördük.

YÜKSEKMAHKEMELER, BAKANLAR, MİLLETVEKİLLERİ, MÜŞTEŞARLAR, DANIŞMANLAR, GENEL MÜDÜRLER, MÜDÜRLER ve MEMURLARA kadar AK PARTİNİN adamı denilerek seçim piramidinin tepesine yerleştirilerek AKP giderse, bunlar da gider TEHDİDİNİN var olduğudur.

 

CHP ‘nin Koalisyon hükümeti şekliyle 1980 öncesi Kadrolaşmak adına, Savcı ve Hâkimler konusundaki faaliyetleri, ÜÇ AYDA LİSE MEZUNLARINI ÖĞRETMEN YAPARAK MİLLİ EĞİTİMİ TARUMAR ETMESİ gerçeği ortadadır.

 

Avrupa Devletlerinden yardım gördükleri açıklanan bir gurubun, gezi parkı eylemlerinden ilham alarak, dünkü seçimlerde 162 bölgede 70 bin gönüllü ile seçimleri AKP karşıtı denetleme ve yönlendirme görevini üstlendikleri, İngiliz haber ajansı (entelijansı) REUTERS in duyurusu ile kamuoyuna duyurulmuştur.

 

Bunlar, yakın tarihte gördüğümüz GEZİ PARK’çılar, SEÇİM GÖNÜLLÜLERİ, Yüz yıl evvelki Osmanlıya KEFEN BİÇEN İngiltere ve onun YAHUDİ Dış İşleri Bakanı LORD CURSON’ün bu günkü temsilcileri,

Yahudi Hahambaşısı Amerikalı milyarder THEDOR HERTZ, İngiliz Hariciye vekili Lord CURSON ve Mısır Hahamı HAİM NAUM üçlüsünün ABDÜLHAMİD’ tahtan indirip Osmanlı İmparatorluğunu parçalama planlarının üçgen isimleri.

 

Gezi Park’çılar ne istemişti, İstanbul’a KÖPRÜ YAPMAYIN-KANAL İSTANBUL PROJESİNDEN VAZGEÇİN,HAVA ALANI YAPMAYIN…. Bunların gezi ağaçlarıyla ne ilgisi var dı ?  Bunlar dış güçlerin Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlerin istekleri iken, içimizdeki bu hainlerin KİMİ HİZMET ETTİKLERİNİ AÇIKÇA GÖSTERMİYOR’ MU ?

 

Dün’de ortaya çıkmış olan bu kişi ve guruplar, bir zincir gibi değişik kılık ve kıyafetlerde, çeşitli isim ve maksatlarla ortaya çıkacaklardır. Kimi siyasi parti, kimi Sivil Toplum Örgütü, kimi elinde Molotof kokteyli, sapanlı ANARŞİST, Kimi’de dağda eli silahlı MİLİTAN… Ülkemiz güçlendikçe bunlarda arka bularak, arpalanarak bu faaliyetlerine devam edeceklerdir.

 

Amerika’daki Lobilerden AKIL ALAN , Dağdaki ELİ SİLAHLI MİLİTANIN KARDEŞİNDEN  PARTİ BAŞKANI, NUR DAĞLIYIM DİYEMEYİP “GAVUR DAĞLIYIM” diyen bir MİLLİYETÇİLİK İŞGALCİSİ, Dindar Gözüküp  Dindarlara MUHALEFET eden, GÖZÜ DÖNMÜŞ siyasetçilerin olduğu bir ülkede, TAYİP ERDOGAN’ın ABDÜLHAMİD gibi dik ve İradeli duruşu elbette ki bütün bu oyunları bozacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR