Okurdan gelen mektup

Bugün AK Parti İl kongresi var. Şehrimize, AK Partiye hayırlı uğurlu olsun. Umarım ki Delege arkadaşlar doğru karar verip, bu şehri kaos ve kargaşa ortamına çevirecek insanları iş başına getirmezler. Bu konuda söylenmesi gereken ne varsa söylemeye çalıştım. Bundan sonra sıra oy verecek arkadaşların vicdanına geldi. Onları vicdanları ile baş, başa bırakıp, asıl konumuza gelmek istiyorum.
 Yazdığım yazılardan bazı insanlar, birilerine veya bir cemaate düşman olduğumu sanıp, ona göre değerlendirme yapıyorlar. Aslında ne demek istediğimi çok iyi anlamış olmalarına rağmen, işlerine geldiği gibi yorumlayıp, ona göre bir değerlendirme yapmaları umurumda değil, o kendilerini bağlar. Benim işim yanlış yapan insanlarla. Hangi partiye, dine, ırka, cemaate mensup olursa olsunlar onları topluma anlatmak benim görevimdir.
 İşte bu hassasiyetimi idrak eden değerli bir okurumun noktasına virgülüne dokunmadan, sadece yazdığı isimleri yazıdan çıkararak sizlere sunuyorum;
 Sevgili Hemşerim;
   Yazılarınızı şevk ve özlemle okuyorum. Bu memlekette Allah bize yaşamayı reva gördü, bizde yaşam mücadelesine devam ediyoruz. Kokusunun özlemini oldukça çektiğim (OF) ise ara, sıra anne özlemi gibi burnumda tütüyor, ama biliyorum ki sürekli orada olsak bunu bulamazdım belki de.
 Sevgili hemşerim sana kim olduğumu söylemeyeceğim.(Gönderdiği zarfın üzerine gönderenin adını soyadını adresini yazmış bile. Ama zamanı geldiğinde anlayacaksın zaten.) Geçenlerde yazdığın bir yazıyı okudum ve temas etmek istediğim, ayrıca uzun süredir beynimi karıştıran bir kişi hakkında görüşlerimi ve gelecekte de takibini yapacağını düşündüğüm biriyle ilgili açıklamalarda bulunacağım.
 Şahsım uzun süredir ………..Hocaefendi hizmeti içerisinde bulunmaktayım.Biliyorum kızıyorsun şu sıralar ama, ben Allah rızası için hizmet eden birlik ve dayanışma gruplarının direklerinin İslam"ın çatısını oluşturduğu düşüncesindeyim.Eminim bu konuda hemfikiriz. İçimizde bazen aynı, bazen de farklı gruplarda bulunduğumuz, senin de kendisinden tuhaf yönde rahatsızlık duyduğunu bildiğim ……………..kişisi ile ilgili bahislerde bulunmak istiyorum. Bu kişi, ilk tanıdığımda sıradan bir esnaftı. 2000 yılından sonra durumu bu iken, şimdi ise 20 trilyonluk bir servetin sahibi durumunda. Hatta Salıpazarı"nda şu anda enerji santrali dahi var. Eşi Mimar ve ……tek kızı dul.  Ayda bir sevgili değiştiren biri olan bu şahıs nasıl  böyle büyüdü? Doğrusu hizmette birlikte olduğumuz arkadaşların dahi şaşkınlık içerisinde olduğu bu durum fahri bazı işlerle birlikte ortaya çıktı. Şu anda  sahibi olduğu inşaat firması…………….inşaat. Araştırdığımızda 2000" li yıllarda kurulmuş ve ortakları……………………….nın hisseleri eşit iken, daha sonra bu hisselerin  yarısını almış, yaptıkları işlerin çoğunluğunu hayırsever……………in tüm işleri ile işadamı……………nin tüm işleri. Bu işlerle bu kadar para kazanılır mı bilemiyorum, ama bildiğim tek şey şu anda hükmettikleri para ve siyasettir.
 Bu konunun üzerine gideceğini ve bu zenginlik gelişiminde beş kuruş vergi vermeden büyüyen bu adamı araştıracağını biliyorum. Selamlarımla Allah yolunu açık etsin.
 İşte bana gelen ve noktasına, virgülüne dokunmadan verdiğim mektup. Bahsedilen şahsın veya ortaklarının kimler olduğunu tahmin edenleriniz vardır. Bu şehirde kimlerin neler yaptığını, neyin ne olduğunu daha iyi anlamınız umuduyla. Hoşçakalınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR