Meslektaşımın eksiklerini tamamlamak...

 

Meslektaşımın eksiklerini tamamlamak görevimdir

Son iki gündür değerli meslektaşım, birilerinin cemiyet başkanı (Benim değil, çünkü o derneğe üye değilim) ahlaktan, faziletten, erdemden, hırsızlıktan, dürüstlükten, çalıp çırparak hormonlu büyüyenlerden bahseden yazılar yazmış. Kendisini kutluyorum. Güzel konulara değinmiş. Ancak eksik kalındığını gördüğümden, bazı tamamlaması gereken konuları da ben ilave edeyim. Zira istemesek de meslektaş olduk kendisi ile. Meslektaş, meslektaşının eksiğini tamamlayan insandır!..

Şimdi gelelim eksik kalan konulara...

Değerli meslektaşım, Samsunlunun enayi olmadığını yazmış. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim, çok doğru söylemiş. Gerçekten Samsunlu enayi değil.

O nedenle, zamanında Samsunspor Kulübü'ne başkanlık ederken, Büyükşehir Belediyesi'ni sıkıştırıp, yanına birilerini de alıp belediyenin basamaklarını üçer üçer atlayarak Demirören Grubu'nun Tekkeköy'de yaptığı LPG dolum tesislerinin imar tadilatı için kulübe yardım almadan bu tadilatın yapılmamasını talep edip; buradan kulübe hayli yüklü para alınmasına rağmen A takımı operasyonu başladığında Jandarma'ya, Serdar Albay'ın yanına varıp onunla pazarlık edip, bu olayın iddianameye girmemesi karşılığında onu yüksek maaşlarla işe alanları da yazmak gerek.

Kulüp başkanı olmadan 125 bin YTL'ye satamadığı daireleri, kulüp başkanı olunca tanesini 175 bin YTL'den futbolculara kakalayıp paranın cüzi bir kısmını da kulübe bağış yapmış gibi gösterenleri de yazmak gerek değil mi?..

Sırf o kulübe yardım toplamak için taşın altına elini koyan bizler, 95 gün içeride yatarken; hemen karşısında inşaatı bulunan eski kulüp başkanının bir kez olsun yanımıza gelmediğini yazmak da gerekmez mi?..

Hapse giren bizlerle ilgili bir şey bulunamayınca olayı, ihaleye fesat karıştırmaya çevirip ardından da Sefer Bey tutuklandığında gazetenizin manşetinden, "Bunlar, çete kurmaktan yargılanıp eski adıyla DGM'ye gidecekler" diye yazanları da yazmak gerekmez mi?..

Neden bu türden haberler yaptınız? diye haber gönderdiğimiz Akın Özgün Bey'e, "Derin devlet öyle istedi de ondan yazdık" diyenleri de yazmak gerekmez mi?..

Biz hapiste inim inim inleyip çile çekerken; Kral hazretlerine gidip, "Bunları bir daha belediyeye sokma, kendini kurtar, bunları dışla" deyip o vefasızı o doğrultuda ikna edenlerin kimler olduğunu yazmak gerekmez mi?..

Atakum'da, yol kenarında hiç kimse 7 kattan fazla imar alamazken, 14 katlı bina yaparak sahili katledenleri yazmak gerekmez mi?..

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Tekel binalarının, sağlık alanına çevrilerek büyük bir holdinge satılacağını anlayıp Kral hazretlerine gelerek, "Buna engel ol, yoksa tüm ilişkilerimiz biter" deyip meydandaki binaların bugünkü halde olmalarının müsebbibi kimdir, yazmak gerekmez mi?..

Canik'te yapılan özel sağlık kuruluşuna alınan özel imar durumunu kimin aldığını yazmak gerekmez mi?..

Siyaseti, ticari çıkarları için kullanıp, devr-i iktidarında ANAP'ta yöneticilik yapıp tüm kamu kurumlarına zorla mal satanları yazmak gerekmez mi?.. Akrabası olan milletvekilini iş takipçisi gibi kullananları yazmak gerekmez mi?..

Samsunspor Kulübü'nde başkanlık ettiği dönemde, kulübün 20 trilyon civarında parasının hesabını veremeyenleri de yazmak gerekmez mi?..

Çalıştığı gazetede tüm hesaplar kendisinde iken, patrona milyarlarca lira yatırım yaptırıp; hesaplar kendisinden alınınca da gazeteden 40 kişiyi alıp çıkarak bugün o gazeteyi icralara düşürenleri de yazmak gerekmez mi?..

Kral hazretleri AK Parti'ye geçeceği zaman, Başbakan'a mektup yazıp, Kral hazretleri ile ilgili yazmadıklarını bırakmayanları; ondan sonra da Kral hazretlerinden ayrılmayanları  da yazmak gerekmez mi?..

Gazetesinde 18 ay boyunca sigortasız çalıştırdıktan sonra, çalışanlarını kısa bir dönem sigortalı gösterdiğinde çalışan personelin hakkını araması sonucu onların işten çıkartılmalarını da yazmak gerekmez mi?..

Partisinin grup toplantısına giderken saldırıya uğrayanları, Türkiye gündemine taşıma operasyonunu yapanları da yazmak gerekmez mi?.. Kral hazretleri ile ilgili olumsuz haber yapmamak için para alanları da yazmak gerekmez mi?..

Bu saydıklarıma ilave edecek o kadar çok şey var ki, bilemezsiniz. Ancak bugünlük bu kadar ilave yeter sanırım. İstenmesi halinde bir bu kadar daha ilave etmeye hazır olduğumu beyan eder, iyi haftalar dilerim.        

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR