KUPAYI KAYBETTİK AMA GENÇLERİ KAZANDIK!

KUPAYI KAYBETTİK AMA GENÇLERİ KAZANDIK!

Samsunspor Türkiye Ziraat Kupası C Gurubu'nda Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Centone Karagümrükspor ile lig usulü eşleştiler...Her maçında gençlerle sahaya çıkarak destan yazan Kırmızı Şimşekler 5 puan elde ederek kupaya kendi saha ve taraftarlarının önünde Mersin İdmayurdu müsabakasını 1-1 tamayalayarak kupaya veda etti.  Ziraat Türkiye Kupası Samsunspor'a mücadale ettiği müsabakalarda gençleri görücüye çıkararak Samsunspor'un geleceği adına tam puan almış oldular. Burada birşeyden özellikle bahsetmek istiyorum, Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın Türkiye Ziraat Kupası'da A takımlada sahaya çıkıp oynabilirdi ama onun yüreği gençlerle dolu olduğu için kararını o yönde vererek büyük puan toplamış oldu.

Şimdi soruyorum arkadaşlar size benim gözlemlediğime göre Samsunspor'un 2 kadrosu oldu.Şimdi Samsunspor yedek kulubesi zenginliği yaşıyor ve her futbolcunun bir alternatifi oldu. Bu Kırmız Beyazlı camia adına sevindirici oldu. Şimdi gelelim PTT 1.Lig'in 19'uncu haftasına, Samsunspor kendi saha ve taraftarları Alanyaspor'u konuk ediyor... O müthiş maça çevrildi gözler. Bu maçın önemi Samsunspor'u çok yakından ilgilendiriyor. Play-Off'a katılmak için ilk yer alabilmek adına rakibini mutlaka eze eze yenmek zorunda! Albimo Alanyaspor Lig fikstüründe 6'ıncı sırada yer alırken Samsunspor ise 26 puan ile 7'inci sırada yer alıyor. Deplasman'da Giresunspor galibiyetiyle moral bulan Kırmızı Şimşekler taraftarların desteğini de arkasına alarak maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

Burada bir noktaya değinmek istiyorum. Alanyaspor'un başında Samsunspor'da 2 defa görev alan 1'inde Samsun'u Süper Lig'e çıkaran ve 2'incisinde ise Play-Off'da final oynatan Hüseyin Kalpar var. Samsunspor'u çok yakından tanıyan bu teknik adam, Samsunspor'a bir tuzak hazırlamaması konusunda çok dikkatli olmak zorundayız. Sezon başında bugüne kadar kendi sahasında fazla maç kazanamayan Kırmızı Şimşekler takıma kazandırılan yeni transferlerden Eren Tozlu, Galin Ivanov'u kadrosuna dahil ederek gücüne güc katmış oldu. Bunun yanı sıra savaşçı M'Billa rakip defansı tarumar eden Ofoedu ve diğer futbolcularımızın büyük katkıları ile Samsunspor kazanarak Süper Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Burada birşeyin önemle altını çizmek istiyorum Denge Gazetesi Spor Müdürümüz Serkan Kaya ile Ziraat Türkiye kupası maç öncesi taraftarların büyük tepkisi ile karşılaştık ellerindeki pasoligleri Sistemin Okumadığından dolayı maça giremediklerini yönetimin bu konuya acilen el atarak Alanyaspor maçı öncesi bu hatalara tekrar karşılaşmamak adına tedbir alınmasını vurguladılar. Ben burdan yönetime sesleniyorum... Türk futbolunun kanayan yarası olan Pasolig ne yazıkki sisteme uyum sağlamadı. Yöneticilerimizin bu konuya acil önlem alarak Pazartesi günü kupada yaşanaları yaşamamak istiyoruz!

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR