Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

KAZANMAYA MECBURSUNUZ!!!

Merhabalar büyük Samsunspor taraftarları. Yazıma başlamadan evvel hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Geçen haftaki oynamış olduğumuz ve 2-1 kaybettiğimiz Karabükspor maçından sonra hepimizin kanı beynimize sıçramış, kalbimiz durma derecesine kadar gelmişti. Oynanan rezil futbol karşısında sıkıntıdan nefessiz kalmış, bir anda yaşamak biz Samsunspor taraftarlarına haram, zehir olmuştu!
Şimdi buradan takım kaptanımız Murat Yıldırım liderliğinde bütün takıma seslenmek istiyorum: "Arkadaşlar, sizleri bu kadar bağrına basan, avuçları patlayana kadar alkışlayan, sesleri kısılıncaya kadar stadı inleten, sizler adam gibi oynadığınızda sizin için canlarını bile vermeye hazır olan, içeride, dışarıda sezon başından beri sizi bu yolda asla yalnız bırakmayan, hava alanında bile sizi omuzlara alan, yapmış olduğunuz hataları bile bildikleri halde sizleri büyük bir aşkla, çocukları ve kardeşleri gibi sevmelerinin yanında, üzerinize giydiğiniz formamızın da renklerinin ağırlığından dolayı içleri kan ağlasa da 'kızılcık şerbeti içermiş gibi' göstererek susan, kahrından ağlattığınız bu aslan yürekli taraftarlar ile  küçük Samsunsporlu çocuklara da borcunuz var beyler, borcunuz! Hem de öyle böyle bir borç değil bunun adı!"
Soruyorum şimdi: "Sizlere böyle büyük bir kara sevdayla bağlı olanlar için siz ne yaptınız? Hiç düşündünüz mü acaba, kaldı 9 hafta beyler! İsyan ettiniz, "hoca" dediniz, "genel koordinatör" dediniz! Hepsi değişti. Başınıza içimizden bir Genel Koordinatör ile bu ligi çok iyi bilen tatlı sert, babacan tavırlı bir hocanız geldi. Çıktığınız ilk maçı 3-1 lik bir sonuç ile aldınız. Kendinizi alkışlattınız. Bize de kışın yalancı bir kış güneşi yaşattınız! Peki 2. maçta ne yaptınız? Karabük'te bizi 10 kişi kalmış bir takım karşısında bütün ülkeye rezil ettiniz, rezil! Bu da yetmiyormuş gibi Mustafa Sarp ve Mehmet Yıldız'ı da yıldız yaptınız! Sıralamada 17. sıradayız. Kalan maçlarda aklınızı başınıza alın arkadaşlar! Bizim inandığımızın yarısı kadar sizler de inanırsanız bu ligde kalırsınız! Ama bunun tam tersini düşünüp de bizi oyalamaya devam edecekseniz çıkarın o formaları sahada çıplak oynayın! Neden mi? Biz kendi kendimize yeteriz de artarız bile arkadaşlar!"
Yazıma son vermeden önce sizleri ne kadar da eleştirsek, üzerinizdeki formanın renklerine ve armasına aşık olduğumuzdan her zamanki gibi size güvenerek ve inanarak Eskişehir maçında stadyumdaki yerimizi alacağız ve arkanızda 12. adam olarak görevimizi 90 dakika boyunca 'hep destek tam destek' devam ettireceğiz. Lütfen arkadaşlar bizi daha fazla üzmeye hakkınız yok! Yazmış olduğum ve yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı kazanmaya mecbursunuz, mecbur! Allah Eskişehir maçından alnımızın akıyla ve 3 ayrılmayı nasip etsin, herkese saygılarımı sunuyorum...
AKLINIZDAN HERŞEYİ SİLİN LİGDE KALMAK HARİÇ!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR