Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İŞTİRAKLER

 

1960 yılından bu yana gördüğümüz DARBE yapılanmalarındaki iştiraklerin çok yönlü olduğudur. DARBE öncesi basın ve medyaya düşen beyanlarla bunları görmenin de mümkün oldugudur. 

Bunun BASIN ayağındaki AZILI DİN VE İSLÂM düşmanı, SÖZCÜ gazetesi yazarı UGUR DÜNDAR’ın yukarıdaki ifadesidir. Bu beyanın olanlarla birlikte DARBE iştirakçisi olduğunu açıkça ifade ettiğidir. 

VATANA İHANET EDENLERLE bu suçu SERBEST KILAN HAKİMLER ŞİMDİ NERDE ? Aynı KUMPASIN HAİN İHANETÇİLERİ  ne ,

70 MİLYON tek yumruk halindeki KARŞI ÇİKİŞİ, İhanet tabloları yanında, KAHRAMANLIK ÖYKÜLERİYLE birlikte yaşıyoruz. HAİN  lerin ZELİL hallerine halkımızın BEDDUALARI  eklenirken, , ŞEHİTLERİMİZE DUALARLA EL AÇIP,  Kahramanlarımızı da  ALKIŞLIYORUZ.

 

Tank, Top, Uçak ve Kahraman ordumuzun silahlarıyla, Halkı  ve Güvenlik güçlerimizi katleden KATİLLER, Tarih boyu insanların laneti ile anılacaklardır. Bunlara yandaşlık eden, Soyu, Sopu karışık bir kısım insanlarında yüzlerine bu millet ve İslâm alemi  kıyamete kadar tükürecektir.

 

Yerel basınımızda da, bu örnekleri görmenin mümkün olduğudur. Bu işlerle görevli olup, Bunları göremeyenlerin de elbette ki aynı iştirakin içinde olduğu gerçeğidir. Akla, Kara’nın Kirli ile Temiz’in ayırd edilmesi gereken bu günlerde, bu ayırım ve temizliğin yapılmasının kaçınılmaz olduğudur…

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR