İNANCIN ZAFERİ!

İNANCIN ZAFERİ!

PTT 1.Lig'in 28'inci haftasında Kırmızı Beyazlılar zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor önemli bir karşılaşmada çok iyi bir mücadele sergileyerek kritik galibiyete imza attı. ilk yarıya rölantide başlayan Kırmızı Beyazlılar sakatlanan Ofoedu'nun yerine oyuna dahil olan Recep Niyaz Samsunspor'un kaderini değiştirdi. Kırmızı Beyazlıların attığı 3 golde Niyaz'ın büyük katkısı oldu. Samsunspor oynadığı bu zorlu deplasmanda Play-Off adına önemli bir virajı kayıpsız geçmiş oldu. Müsabaka'nın ilkyarısı karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi. 

İkinci yarıya süratli başlayan Samsunspor deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında gol aramaya başladı. Samsunspor ilk yarıdakı durağan oyunu bırakarak tempoyu arttırıp rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor defansına zor anlar yaşattı ve PTT 1.Lig'in ara transfer döneminde Mersin İdmanyurdun'dan renklerine bağladığı Eren Tozlu dakika 60'da köşe vuruşu sonrasında karabolde kalecini soluna gönderek takımının ve kendini Kırmızı Beyazlı formayla kaydetti. Samsunspor golü bulmasının ardından skora oynamadı. Kırmızı Beyazlılar defansa yaslanmayı daha çok atak oynamayı tercih etti. Dakika 66'da Recep Niyaz süratli bir şekilde faulle durdurabildi. Samsunspor'un usta ayağı Mustafa Sevgi frikikten kaleciye avlamayı başardı ve durumu 2-0'a taşıdı. Samsunspor bulduğu golden sonra oyunu biraz rölantiye alarak oyunun hızını düşürdü. Kırmızı Şimşekler kontrağa atağa çıkarak yine sahaneye çıkan Recep Niyaz yaptığı muhteşem orda M'Billa'nın önünde kaldı. Bekletmeden meşin yuvarlağa iyi vuran M'Billa kalecinin sağından topu fileler buluşturdu ve bu maçı boş geçmedi.

 

Samsunspor'da 3-0'lık skorunun ardından Erhan Altın'ın oyunu iyi okuyarak ve maçı riske etmeyip Kaptan Musa Aydın'ı oyundan alarak kondisyonu yüksek rakiple birbir mücadele edebilme özzeliği olan Zafer Özden 'i sahaya sürdü. Samsunspor'un skorer oyuncusu M'Billa'yı oyundan alan Erhan Altın yerine kendini gösterme adına ve tecrübe kazanması için Alperen'i oyuna dahil etti. Böylece zorlu deplasmandan 3-0 ile galip gelen Samsunspor Play-Off adına büyük bir ilerleme kaydetti.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR