Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HEDEF BELLİ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

HEDEF BELLİ

 

Apar, Topar Bürüksel’e giden TERÖRİST BAŞI Selahattin Demirtaş, yukarıdaki beyanatı ile Türk Silahlı Kuvvetlerine BOMBALANMASI gereken KOORDİNATLARI veriyor. “KANDİL BOMBALANMASIN “ bunu kime diyor. Yurt dışındaki İŞTİRAKÇİ LERİNE. Türkiye KAÇKINLARINA. Avrupa’daki Türkiye aleyhtarı BASIN ve YAYINCILARA.

 

Basın konusunda bizde bir yanıltmaca var. Hükümete karşı olan basınımızdan bir kısmı, Avrupa’daki Türkiye aleyhtarı bazı gazetelerin makale ve haberlerini, O devletin eylemi gibi algılatma taktiğini seçiyor. ABD, İNGİLTERE gibi devlet yönetimleri, PKK ve eylemlerini KINARYIP, T.C. nin yaptığı OPERASYONLARA DESTEK VERİRKEN. Oradaki muhalif gazete haberlerini cımbızla toplayarak, bizim KARTEL ve hükümet karşıtı basınımız o devletlerin eylemi gibi gösterilme sahtekârlığı yapılıyor.

 

Bir aylık süre içinde, 23 GÜVENLİK GÖREVLİMİZ ŞEHİT EDİLDİ. 11 SİVİL VATANDAŞIMIZ ÖLDÜRÜLDÜ. 100 den fazla ARAÇ YAKILDI.

 

Operasyonlarda 260 Terörist öldürüldü.400 Terörist yaralandı. 1500 kişi Göz altına alındı, 375 i tutuklandı. Ülkemize ve bölge halkına ZARAR veren ve vatan hainlerinin KAÇIŞ noktalara YASAK BÖLGE ilan edildi. Havadan ve Karadan yapılan bombardımanlarla PKK ya ait her türlü noktalar bombalandı.

 

Ne var ki, Selahattin Demirtaş’ın tarifi ile, ESAS HEDEF KANDİL tam manası ile İMHA EDİLEMEDİ. Bu bölge mevsim şartlarının şu andaki müsaitliğinde, Hava ve Kara Bombardımanlarının yanı sıra, Genel KARASAL HARAKET ile her noktasına kadar işgal edilmeli, bu çakallarının İNLERİNE KADAR GİRELEREK İMHA EDİLMELİDİR.

 

Dört beş bin kişilik, Kandil teröristinin ve yurt içindeki yandaşlarının bütün çirkinlikleri ile ortaya çıktığı şu dönemde,  bu terörün kökü kazınmalıdır.  30 yıldır memleketimize ve bölge halkına yaptıkları kötülüklerin haddi hesabı yokken. Siyasi parti kılıfı ile Meclise kadar giren VATAN HAİNLERİNE gereken ders verilmelidir. Bunların beslendikleri, Ermenistan, Irak, Suriye kampları, NATO ve Türk hava güçleri tarafından imha edilmelidir. Her türlü kalleşlik ve ihaneti göze almış bu ıslahı mümkün olmayan  insanlar toplumdan tecrit edilmelidir.

YILANIN YUVASI BİRİNCİ DERECEDE KANDİL’dir. İkinci nokta ise, Meclisimizdeki yüzlerine maske takmış, siyaset bezirgânlardır.

PKK karşı yapılan harekat için, Genel Kurmay ‘a  GÖNÜLLÜ ASKER “ olmak için başvuran vatandaşlarımızın taleplerine verilen cevap Türk Milleti için göğüs kabartıcıdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR