Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

HDP + KANDİL

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

HDP + KANDİL

 

 

Devlet, başına ödül koyduğu ancak, bir türlü vuramadığı KANDİL’deki PKK EŞKİYABAŞININ sesini basından duyuyoruz. Seçimlerde HDP ye OY VERİN diyerek. 

HDP Eş Başkanı Figen Yüksek dağ ve peşindekiler bu adresleri çok iyi biliyor. Biz ise, İstihbaratımız, Dağlardaki gözetleyicilerimiz, Neron  ve Uydu ile takibimize rağmen, bir türlü tespit edemediğimiz terör başlarının yerlerini bunlar gözleri kapalı bulabiliyor. GİDEBİLİYOR. Biz’de WANTED (Aranıyor) diye ilanlar vererek başlarına 4 MİLYON ödül koyduk diye duyuru yapıyoruz. Alkışlar ve Tebrikler.

 

 

İşte PKK nın şimdiki başı, CEMİL BAYIK . Başına 4 Milyon ödül konan TERÖRİST, BDP nin yaptığı mücadele ve DESTEK ile bu günlere gelindiği, ve  1 Kasım 2015 de HDP oy verilmesini istiyor.

 

Burada bir ikilem var. PKK ve HDP. Olanlar ve görülenler le, her ikiside BİR ve BERABER. Biri DAĞDA. Biri ise MECLİSTE. Dağdakilerin başına 4 Milyon ödül koyan zihniyet. Meclistekilerin başına NİÇ İN ÖDÜL KOYMAYARAK haksızlık yapıyor.

 

Selahattin Demirtaş ve peşindekiler, CİZRE çıkarması ile bunu ispatlamadı mı? HDP eşleme Başkanı Figen Yüksek dağ. Kandil’e giderek, bunu İSPATLAMADI MI ?

 

Türk ve Müslüman Kürt’lere savaş açmış bulunan bu ermeni devşirmeleri PKK lıların, bu oyunları artık rezillik durumuna geldi. Milli hislerin, Bayrak Mitingleri ve Şehit Cenazelerindeki taşkınlığının yanlış mecralara çekilmemesi için, HDP li terör başlarının siyasi faaliyetlerine SON VERİLMELİDİR.

 

Bunların tek sözüne inanmanın dahi SAFLIK olacağıdır. Bir ayakları Almanya’ bir ayakları Kandil de, bir ayakları İsrail de, ve TBM Meclisinde olan HDP lilerin , İHANET İÇİNDE OLDUKLARINI GÖRMEK İÇİN teleskop mu gerekiyor.

 

Camiyi, Türbeyi, KURŞUNLAYAN. Camiye giden vatandaşa dahi KURŞUN atabilen bu gözü dönmüş CANİLERİN Cizre’deki tahribatı ortada iken, bunlara rey vererek bizi idare edin diyecek kaç insanın çıkabileceği merak konusudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR