Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Git artık Petkovic! (Go Now Petkovic!)

Sevgili Samsunspor taraftarları, inanın ki şu anda kalemi bile elimde zor tutuyorum. Nedenine gelince hepinizin de bildiği gibi Petkoviç Efendi bu maçta da yapacağını yaptı. O yüzden kendisini kutluyorum!
Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir takımda soldaki futbolcuyu sağ tarafa, sağ taraftaki futbolcuyu da sol tarafa her 10 dakikada bir dama taşı gibi yerinden oynatırsan, asıl yeri orta saha olan Dilaver'i Ufuk'un yerine sol açığa alırsan işte bunlar başına gelir. Dilaver'i maç kasetlerinden hiç mi izlemedin? Yahut da sen sezon başı hangi takımın maç kasetlerini alıp da ülkende seyrettin. Peki bu Bance'yi sahada yürüyemediği halde oyunda 90 dakika neden tutuyorsun? Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi var? Onun yerine sürekli Zenke yada Ekigho'yu oyundan neden alıyorsun? Ya şimdi sana soruyorum: "Sen ne iş yaparsın, Petkoviç?" Öyle kenarda durup insanlara boy mu gösteriyorsun. Yeter hoca yeter! Düş artık yakamızdan! Sana istifa et, git diyorum! Ama sende, bende şunu çok iyi biliyoruz ki; tazminatını almadan tesislerden bile dışarı çıkmazsın.
Evet, sekiz hafta oldu, lig başlayalı. Sıralamada nereye geldik görüyorsunuz. Buradan Sn. Başkanımız Kazım Yılmaz'a, yönetim kurulumuza ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin'e seslenmek istiyorum: "Bu takım sezon başı, geçen yıl şampiyon olan kadroyla da lige başlasa yada sezon başı yeni transfer edilenler ile devam etse en son transfer edilen, kurtarıcı gözüyle alınan, transferlerden daha başarılı olur, bundan daha da kötüsü olmazdı. Allah aşkına bizi şu adamdan kurtarın! Yoksa bu kış aylarında iliklerimize maçlardaki soğuk hava değil galip gelemediğimiz zaman her maçtan sonra üzüntü ve kahır iliklerimize kadar  işlemeye  devam edecek. Kısacası artık sözün bittiği yerdeyiz."
NOT: Şimdi sizlere hocamız Petkoviç'in sezon öncesi taraftarlara yapmış olduğu bir açıklamasının kısa bir bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum:
1-Yeni sezonda herkesin keyif aldığı bir takım yaratmak için çabalayacağız.
2-Rakip kim olursa olsun ofansif yönlü bir takım izleteceğiz.
3-Topa hakim olunduğunda rakibi ablukaya alacak, oyunun yönünü kendi belirleyecek, rakip kim olursa olsun istediğini yapabilmek ve yıpratacak bir Samsunspor sahada olacak.
4-Sahanın her yerinde rakibini bunaltan taraftarlara da keyif veren bir Samsunspor olacağız.
5-Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Tüm bu saydıklarını sekiz hafta içinde bize yaşattığın için teşekkürler Vladimir Petkoviç!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR