FACE TEYZENİN HALLERİ

FACE TEYZENİN HALLERİ

Muhteşem biridir şu bizim " Face Teyze" miz.. O olmasa ne yapardık ki ? Allah yardımcısı olsun ;bu kadar olaylara,paylaşımlara, kötü fiil ve niyetlere alet olmak,kullanılmak !! Başka bir değişle hizmetkar olmak ;her tekniğin harcı değil .

Gir face teyze 'ye !! Bir hesap oluştur asılsız isimle.. Profiline bulma,çakma fotoğraflar yerleştir.Bir hikaye; şuyum ,buyum diye.. Tanı tanıma , teklif et arkadaşlık !! Onca şahıs listende !!! Taciz et,sarkıntılık et kelamla !! Amaç dürtüleri tatmin. Soysuzluğuna,şerefsizliğine namuslu,Face Teyze'yi alet et !!!

Tabi ki diğer yandan ; dürüst ,kimliği gerçek olan kişilerin paylaşımlarına,sosyal aktive ve tercihlerine sonuna kadar saygı içinde imkan vermektedir teyze'miz !!! Kimimiz soysa-politik,kimimiz edebiyat sanat gibi vs . dallarda paylaşım ve tercihlerini, kimimiz dini,kimiz böcek çiçek,tabiat,müzik gibi şeylere öncelik verip,sohbet ve yorumlarla kültürlerin,düşüncelerin artmasına vesile olmaktadır..

Aslında ayıklayıp,tefrikle değerleri bulmak yanı sıra ; aşağıda belirtilen hususlarda da büyük hizmetleri tartışılmaz FACE TEYZE'nin !!!

**** Falan falan yerde; filan filan yerde !! Hani şu ( YER BİLDİRİMİ) var ya !!! Sağ olasın FACEBOOK ; büyük hizmet !! Artık kimsenin birbirini izletmek için Dedektif kiralamasına gerek yok !!!!

**** Kim ; kimle , hangi mekanda ? Ne yapıyorlar,ne yiyorlar, ne içiyorlar ? Paylaşımlar fotoğraflı ya ; merakınız gideriliyor !!! Görmediğiniz,yemediğiniz,bilmediğiniz menüler masada !!! Ah bu nefis !! İştahınız kabarıyor, cepte para nanay, yalmanıp yutkunup duruyorsunuz !!!! Alem keyfinde !! Umurunda değil hiç kimse !!

**** Falan kendini şöyle hissediyor.. Filan böyle !!! Face teyze'nin hizmetlerinden biri daha !!! Allah razı olsun senden Teyzeciğim !!! Verdiğin bu imkanla ; kimin nasıl olduğunu öğreniyoruz !! Zaten onları merak etmekten çatlıyorduk yahu!!! Sayende merakımız zail oluyor işte !!!

**** Ah be FACE TEYZEM.!!!. Bitmiyor topluma hizmetin.. Mekanın cennet olacak vallahi !!!Şuraya bak ya; kimin ilişkisi var, kim serbest ilişkili, kim nişanlı ,kim sözlü,kim dul,kim evlendi ? Evlilik resmi; bir mahzuru yok tabi ki deklare edilmesinde de ... Yani ilişkileri ilan etmenin ne gereği var be TEYZE !!! Önceden mahremiyeti olurdu bu işlerin.. Gizli kapaklı olurdu; ileride kimse lekeli kalmasın diye !!! Ama olsun dimi ; açık olmaktan zarar gelmez... !!!


Nerede isen nerede ; kiminle isen eyvallah !! Ne yer ,ne içersin ; afiyet olsun !!! Serbest dolaşımda mı ilişkin, yoksa sırmıdır gönlünde.. Şahsa özel,bana ne !!! Ha bir diyeceğin mi var? De be,yaz,paylaş !! Dinleyelim. Kederli misin, derdin mi var ? Anlat; çare bulalım !!!

Ama yeter be !! Kaçırmayalım kantarın topuzunu !! Bulmuşlar Face yi.. Ben FACE TEYZE koydum adını ... Koyupta sonuna BOOK 'u.. Karıştırmayalım başka amaçlarla *okunu !!!

ŞİİR SARNIÇI

MASALLARDA KALDI SEVDALAR

Bir varmış
bir yokmuşla
başlar ya masallar
iyi güzel de
yoksa neden varmışlar
öyle avutmuşlar
şiirleri de alıştırmışlar
başlamış seviyorumlar
vay anasını gözler,vah kaşlar

kim kime dımdıma..
ne zaman ay batar
güneş doğar
nerede kim doğar
savaş mı var
umurunda değil
ölenler..
herkes iyi kötü
geçim derdindeler ..


inadına inat işte
Kadın baktı öyle güneşe
güneş oldu birden efsane
ayçiçekleri kadına baktı
döndü ondan tarafa
kadının gözünde gün
içinde açtı ayçiçekleri...

geceler de nikahlandı
bulutlar arasında yıldızlarla
eşi oldular
o günden sonra


Ben sevgi doluyum
seni de severim
tutarım elini de
şiirler de yazarım
şarkılar fısıldarım
ama korkuyorum
yaklaşma o kadar
ne olur ne olmaz
baştan çıkarım...

Karışmam kimsenin saçına
kara kalın kaşına
iş alırım sonra başıma
anladık sen söylersin yakışanı da
öküz altında buzağı olmaz
ya kazara olursa
yanarım vallaha..

yaşayıp geldim hep
geniş zamanlar da
ama şimdiler de
yaşarım şimdi ki zamanlar da..

 

artık adam gibi ölmek var
mertçe delikanlıca
ağlamadan zırlamadan..
öldürecek misin
çek vur yüreğinden
açık gitsin gözleri
elin titremeden
titretmeden..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan KOÇ Arşivi
SON YAZILAR